Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans – Selma Check Dress Indigo

1.400,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSML
Gingham ternet kjole i  blød økologisk bomuld

 

Nudie Jeans – Selma Check Dress Indigo med klassiske minitern i blød og økologisk garnbomuldspoplin. Kjolen har smalle manchetter og trykknapper af perlemor. Pasformen er afslappet og markerer taljen diskret og som en vigtig detalje har den sidelommer skjult i sømmen. Det er relativt nyt at Nudie Jeans designer mere end økologiske jeans og for alle deres nye tilføjelser gælder det, at tøjet kun bliver smukkere ved brug og kan holde år efter år som en fast del af garderoben. At kjolen er indfarvet med indigo betyder et den er designet til at falme en smule ved vask og brug ligesom et par gode jeans. Vi synes kjolen er både tids løs og kan bruges alle sæsoner. Om sommeren med bare ben og sandaler og om vinteren med uldne strømpebukser og støvler. Nudie Jeans – Selma Check Dress Indigo kjolen er true to size, men kan sagtens vælges lidt større eller mindre alt efter om kan kan lide den øverste del af kjolen tætsiddende eller løs. Pasformen passer til mange kropstyper og højder. 

 

Detaljer

 

Pasform: Afslappet, men markering af talje

Materiale: 100% økologisk bomuld

Perlemorsknapper

Længde til under knæet

Designet i Sverige, fremstillet i Tyrkiet

 

Vil du se mere af de klassiske styles og jeans, finder du Nudie Jeans her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.