Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Wendy Worker Pants French Blue

1.200,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: W26W27W28W29W30W31

En uovertruffen kvalitet, let børstet og blød og de lækreste Worker Pants fra Nudie Jeans

 

Nudie Jeans Wendy Worker Pants French Blue. Skulle farven eller den bløde tekstur virke bekendt, så er det ikke helt forkert. Vi har haft en kedeldragt i præcis samme farve og tekstil, som har vakt stor begejstring hos mange, der har været forbi inklusive os selv. Både fordi farven er så smuk og fordi den let børstede overflade er så vidunderlig at røre ved, at man ikke kan lade være. Nu kan den også fås ‘kun’ som bukser og du kan glæde dig, hvis du kan lide et par kraftige og samtidig bløde og behagelige kvalitetsbukser i regulært fit med mellem-høj talje.

 

Nudie Jeans Wendy Worker Pants French Blue:

 

Bukser i regulært Fit med straight legs og mid-waist

Farve: Støvet forvasket blå (French Blue)

100% økologisk bomuld

Sort corozo knap

Lynlås

4 lommer

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Hos svenske Nudie Jeans er der gratis reparations-service, så du kan forlænge dine økologiske buksers levetid

 

Hos svenske Nudie Jeans tænker de ikke kun over en ordentlig og fair produktion og økologisk bomuld, men også over cirkularitet og så lang en levetid som muligt. Derfor kan du være sikker på en næsten uopslidelig kvalitet, men når og hvis bukserne alligevel trænger til en lille reparation for at kunne klare den lidt længere, så står Nudie Jeans og deres reperatører til rådighed. I Danmark er det på Nørrebro i København hos Res-Res. Og ellers er dette par bukser virkeligt nogen, man kan forelske sig i, hvis man er til blå og kvalitet. Og hvem er ikke det?

 

Se hele vores skønne udvalg af økologisk tøj og ikke mindst økologiske jeans og bukser til dame her fra svenske Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.