Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Audrey Mini Cognac Vegan

1.490,00kr.

by O My Bag

3 på lager

Klassisk lille taske i vegansk æbleskind fra O My Bag med 2 x remme

 

O My Bag Audrey Mini Cognac Vegan, en klassiker hos hollandske O My Bag. Det betyder, at det vel nok er deres signatur taske – her den lille af to størrelser. Og så er det en vegansk taske i æble læder. Som med de fleste tasker fra O My Bag får du også med Audrey Mini 2 remme, så du kan give tasken to forskellige looks. Den ene rem er i samme æble læder som tasken og giver dig et stilrent, minimalistisk og klassisk look og den anden rem er i en Gots-ccertificeret økologisk bomuld. En dejlig kraftig og ternet rem, der giver tasken lidt mere kant. Og bliver lidt dejligere ved tanken om, at det er ordentligt fremstillet bomuld.

 

Tasken er dejligt rummelig med flere lommer, selvom den er lille. Elegante indsyede lommer i den stribede genanvendte bomulds-for og en lidt større lomme ved åbningen. Ellers har tasken et enkelt hoved-rum og Audrey Mini lukkes med magnetisk lukning.

 

Æbleskind ligner til forveksling almindelig skind og er næsten lige så slidstærkt og holdbart. Bare altså en vegansk udgave! Tror ikke, der er mange, der kan se forskel, det skal man være lidt af en kender for.

 

 

O My Bag Audrey Mini Cognac Vegan

 

Farve: Cognac

Mål:  L19 x B5,5 x H16 cm

Vægt: 450 g

2 medfølgende remme: én i æble-skind og én i Gots-certificeret økologisk bomuld

Den ternede stof rem kan justeres fra 88 – 135 cm

Æble læder remmen kan justeres fra 110 – 127 cm

Magnetisk lukning

Lynlåslomme inde i tasken

Slip-in lomme

Et hovedrum

To små inderlommer

Æble læder: 40% æble affald, 60% PU bomulds blanding

Stribet for: 100% genanvendt bomuld (GRS-certificeret)

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, OCS & GRS-certificeret

 

Kvalitetstasker fremstillet fair og ansvarligt hos O My Bag

 

Det hollandske mærke O My Bag har taget mange med storm og er efterhånden ved at blive helt kendt herhjemme. De kommer fra Holland og O My Bag har specialiseret sig i tasker, kortholdere, punge mm. Ud over deres klassiske designs og holdbare, lækre kvaliteter er O My Bag kendt for deres bæredygtige tilgang. Der er ordentlige og fair forhold for alle, der arbejder under O My Bag og deres fabrikker er som et minimum SA8000 certificerede. De bruger øko-venligt læder fri for krom og unødig kemi og de bruger vegansk skind i æbleleder, som tilfældet er ved denne taske.

 

Lidt om materialet:

Audrey er en velkendt og populær model hos O My Bag – her er det i form af en vegansk taske, der er fremstillet i æblelæder: AppleSkin™. Æblelæder er et vegansk alternativ til skind fra dyr og det ret fantastiske er, at det er produceret af æblesaft, spild og affald fra most-industrien. Den affald, der kommer fra æblerne males om til et fint pulver. Det blandes med ikke giftigt organisk pigment. I det færdige resultat er ca. 40% æble-affald og 60% en blanding af polyurethane (PU), polyester og bomuld eller viskose, der giver æble læderet slidstyrke og holdbarhed.

 

Se vores veganske tasker og ‘almindelige’ tasker her fra O My Bag

Materialer: Æbleskind/AppleSkin™, Genanvendt materiale, Økologisk bomuld

Æbleskind/AppleSkin™

Æbleskind eller AppleSkin™ er naturligvis ikke udelukkende skind fra æbler. Det er pulveriserede æblerester fra most- & juice-industrien, der blandes med polyurethane (PU), polyester og bomuld eller viskose. Det giver et materiale, der minder så meget om skind, at mange har svært ved at se forskel. Samtidig er det slidstærkt og holdbart er derfor et godt vegansk alternativ til læder. Til dig, der er veganer eller bare helst ikke køber animalske produkter. Et bio-baseret, hvor æblepulveret blandes med vandbaseret PU. Inderlaget/indersiden af æbleskindet er fremstillet enten af en blanding af cellulose fra træfibre (lyocell) med æblepulver eller af genanvendte plastikflasker.

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, GRS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Audrey Mini i vegansk skind er fremstillet på O My Bags partner-fabrik STC i Kolkata i Indien. En familiedrevet virksomhed med ca. 500 ansatte, der alle har adgang til bla lægehjælp og pension. Alle O My Bags samarbejdspartnere er SA8000 certificerede, for at garantere ordentlige arbejdsvilkår og løn.

Garment care

Æblelæder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver det veganske læder mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.