Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Georgia Skindtaske sort

2.550,00kr.

by O My Bag

5 på lager

En vidunderlig tote bag/shopper fra O My Bag – overskuelig, brugervenlig og frem for alt smuk i tjekket flettet læder

 

O My Bag Georgia Skindtaske sort. Georgia er en klassisk skindtaske hos O My Bag, der her kommer i en ny udgave i flettet skind. Ellers samme model. Rummelig, lækker og dejlig. Så med den over skulderen, kan du både klare diverse indkøb, en hvilken som helst bytur, ferie, hverdag mm. En vidunderlig shopper i O My Bags umiskendelige kvalitet og lækkerhed, der ikke bliver mindre, når du kigger ind i tasken til det stribede indre i genanvendt bomuld med lige præcis det, der skal være af lommer (1 lynlåslomme og 2 ‘slip-in’ lommer), for at gøre din taske praktisk, brugervenlig og overskuelig. Smuk og dejlig lædertaske, du kan have i mange år. Den er stærk og solid, selvom den er flettet.

 

O My Bag Georgia Skindtaske sort:

 

Mål: L 39, B 8, H 41 cm

Vægt: 850g

Skulderhanke: 27 cm

Åben taske/shopper

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

3 indre lommer, deraf 1 med lynlås

100% Læder

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificeret

 

Tasken Georgia er en klassisk taske i den lækreste, bløde og samtidig kraftige læder flot flettet eller vævet ind i hinanden. Farven er sort – vi har den også i en flot cognac-farve. Uanset farve, er det en åben taske med praktiske indre lommer. Som alle øvrige skindtasker fra O My Bag, er skindet fri for krom og syntetisk top finish. Det er vegetabilsk garvet. Foret er i 100% genanvendt bomuld i flotte striber og et for, der kendetegner taskerne fra O My Bag. Modellen er unisex og alle kan nyde den lækre taske. Den flettede kvalitet giver en på en og samme tid afslappet og sofistikeret taske.

 

Med tasker fra O My Bag får du masser af kvalitet og ordentlige materialer og tasker fremstillet fair trade

 

O My Bag er et hollandsk taskemærke, der et klart favoritmærke hos os. Og det er dejligt at opleve, at det også er det hos mange af jer, både online og hos dem af jer, der kommer forbi en af butikkerne enten allerede med en O My Bag taske over skulderen eller fortæller om jeres store kærlighed til mærket. Den deler vi. Og kan være næsten helt afhængige af en gang i mellem at tage en taske ned fra hylden for at mærke den lækre kvalitet og nyde de smukke detaljer og det stribede for. Og så vide oven i købet, at O My Bag får deres tasker fremstillet fair trade i Indien, hvor alle arbejder under ordentlige forhold. Selvfølgelig gør det også en forskel for os, at O My Bag kræser om deres materialer og vælger de mest miljøvenlige på markedet, både når det kommer til skind og diverse bomuldskvaliteter, der enten er i genanvendt bomuld, som foret, eller i Gots-certificeret økologisk bomuld, som deres forskellige stofremme er. Nyd din O My Bag taske langt og længe!

 

Se flere skønne tasker i skind eller vegansk æbleskind fra O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.