Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Saxen EP Black

1.850,00kr.

by Kavat

Vælg størrelse: 363738394041

Vi tør godt sige, at Saxen EP er den perfekte vinterstøvle til dem, der leder efter smukt og tidløst design, funktionalitet og kvalitet. En støvle, der kan bruges de kolde måneder og bruges sæson efter sæson. Fremstillet i høj kvalitets læder, fuldstændig kromfrit.

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.