Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Dagma Dress Gots

1.699,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Smuk og enkel økologisk kjole med fine detaljer, ikke mindst i stoffet og stofligheden. Men Schulz by Crowd har også sans for detaljen og kvalitet

 

Schulz by Crowd Dagma Dress Gots. Virkelig en dejlig kjole, at have i forårs- og sommergarderoben. Både fordi kvaliteten er let, skøn og dejlig og også fordi, vi efterhånden her i februar trænger til lidt lys og lysere farver – og det er Dagma kjolen. Den er nemlig i en offwhite Gots-certificeret økologisk bomuldskvalitet, så fin, så fin med tern ‘indbygget’ i vævningen. Det er selvfølgelig også med til at give lidt ekstra tøjforelskelse i kjolen, for Schulz by Crowd har sans for det med lækre materialer. Lige som smukke, enkle, klassiske og alligevel feminine designs. Her med en lethed og luft, der kan give masser af dejlige forårs- og sommerdage – fester med for den sags skyld. Hverdag, arbejde og ferie – dejlig sommerferie 🙂

 

Schulz by Crowd Dagma Dress Gots:

 

Pasform: Løst fit

Materiale: 100% Gots-certificeret økologisk bomuld (vævet)

Farve: Offwhite

Kinaflip og perlemorsknapper ned i stolpe

Brystlommer

Løse ærmer

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Det er en stor fornøjelse hos os i Langsamt at se, at Dagma kjolen er blevet en genganger og klassiker hos Schulz by Crowd, for vi var ret begejstrede, da de introducerede kjolen i sidste kollektion. Og hvor er det dejligt at gense den. Her i økologisk bomuld i stedet for tencel og med ternet struktur i stedet for stribet – så lidt nyt er der alligevel 🙂 En model, der bare er rigtig god og egnet til både hverdag og pænt brug. Enkelhed og alligevel fyldt med skønne detaljer som kinaflippen, de løse ærmer, højtsiddende brystlommer og perlemorsknapperne ned i stolpe. Masser at glæde sig over og nyde, når man har kjolen på.

 

Bløde økologiske kjoler og andre ansvarligt fremstillede kvalitetsmaterialer hos danske Schulz by Crowd

 

Vild med blødhed, lethed og ekstravagante kvaliteter, du ikke ser på hvert et gadehjørne? Så glæd dig til Schulz by Crowd. Det er nemlig også værdier, der betyder noget for dem, og derfor får du smukke tekstiler, klassiske snit, kvalitet og ansvarlighed fra det danske mærke, der til denne udgave af deres Dagma kjole har valgt en smukt ternet (i vævningen) økologiske bomuldskvalitet, der er Gots-certificeret. En vidunderlig økologisk kjole, der er skøn til forårs- og sommerdage med sin lethed og sin lyse farve.

 

Se hele vores udvalg af gode materialer og økologisk tøj til kvinde her fra Schulz by Crowd

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.