Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Dagmy – økologisk stropkjole

1.399,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Økologisk stropkjole til dejligt sommervejr – og ellers til en t-shirt under

 

Schulz by Crowd Dagmy – økologisk stropkjole i smuk offwhite. Hvor får man bare lyst til sommervejr, når man kigge på denne skønne økologiske stropkjole – og heldigvis er sommeren også inden for rækkevidde. Inden vi når så langt, kan kjolen faktisk også sagtens bruges med en t-shirt eller anden bluse under, så der er til mere brug end kun højsommer. Glæd dig til detaljer som tern i vævningen af den økologiske bomuldskvalitet og en sløjfe på ryggen.

 

Schulz by Crowd Dagmy – økologisk stropkjole:

 

Pasform: Løst fit pånær over brystet

Materiale: 100% Gots-certificeret økologisk bomuld (vævet)

Farve: Offwhite

Stropper og bindebånd bag

Lommer i siderne

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Den økologiske stropkjole fra Schulz by Crowd giver bestemt lyst til varme og sol. Med stropperne skal du selvfølgelig passe på ikke at få for meget sol, men ellers bare nyden sommerens lette briser mod din hud uden stof imellem. Bemærk den lille sløjfe på ryggen, der giver kjolen lidt kant sammen med den smukke ternede struktur, der er i stoffet. Bemærk også den flotte pasform over brystet og det dejlige, luftige skørt, der falder derunder. Og selvfølgelig lommerne i siderne, de er alligevel altid dejlige at have og burde være i enhver kjole!

 

Dejlig økologisk kjole fra ejeren selv hos Schulz by Crowd

 

Dagmy kjolen er designet af Marie Schulz – grundlæggeren og indehaveren af Schulz by Crowd. De fleste designs under mærket er fra andre designere, men her har Marie altså taget blyanten i egen hånd og designet en fin stropkjole, der går godt i spænd med de øvrige beklædningsgenstande i kollektionen, designet af nogle af de andre designere i folden hos Schulz by Crowd. Som altid tænkes der økologi og ansvar ind og derfor er stropkjolen Dagmy i Gots-certificeret økologisk bomuld.

 

Find hele vores udvalg af ansvarligt og økologisk tøj her fra Schulz by Crowd

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.