Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Jussi Vest Beige

909,30kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

På med vesten – den er nemlig ualmindelig dejlig og kan bruges til ualmindelig meget!

 

Schulz by Crowd Jussi Vest Beige. En vest i en dejlig, dejlig vævet kvalitet i skønneste blanding af bomuld, hør og merinould. Med lynlås-lukning og de flotteste lommer. Hos Langsamt er vi særdeles glade for, at vesten inden for de sidste år igen har fundet sin plads i garderoben. For hvor er der dog bare mange dejlige anvendelsesmuligheder med en vest. Vi synes på det nærmeste, at vesten er blevet uundværlig og derfor fortjener den en stor plads på vores hylder. Den kan nemlig pynte og give lidt ekstra til dit outfit. Og så kan den selvfølgelig beskytte mod kulde og bruges som en forårs- eller sommerjakke. Uanset hvornår, så er denne dejlige vest med smukke detaljer og sin lækre kvalitet en, der kan give masser af glæde i garderoben.

 

Schulz by Crowd Jussi Vest Beige:

 

Farve: Light Beige

Lynlås

Høj krave, kan foldes ned

2 smukke lommer med split-detalje

Justerbar forneden med snøre i løbegang

82% bomuld, 15% hør, 3% merino uld

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: Håndvask eller maks 30°

 

Shulz by Crowd har haft modellen Jussi i kollektionen før. Dengang i en noget fluffy bomulds-fleece. Det vævede tekstil, de har valgt til denne udgave giver et noget andet og mere stiligt look og cool look, specielt, hvis du lader kraven være oppe. Den kan nu også foldes ned. Skuldrene er brede og lommerne tjekkede med Schulz by Crowds signatur-detalje: Splittet. Lynlåsen er praktisk, så du nemlig også kan bruge vesten åben. Og snørerne forneden kan give dig den form på vesten, du vil have. Kvaliteten er en dejlig let struktureret vævet kvalitet, der giver dig det mere, end en ren bomuldskvalitet havde gjort. Både hør og uld tilføjer nemlig noget luksuriøst og giver dig en fantastisk dejlig vest.

 

Skønne kvaliteter og sans for både æstetik og etik hos Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd er et dansk mærke med adresse på Frederiksberg. Et mindre mærke, der står for høj kvalitet og eksklusive, klassiske designs. En æstetisk sans og et etiks ansvar, der bla omfatter økologi og en tilstræben på at blive så bæredygtige som muligt og skabe holdbart tøj under ordentlige og fair forhold. Derfor finder du tøj til kvinder, der er fair fremstillet og i en kvalitet, der kan holde og bruges længe.

 

Se hele vores udvalg af fair og økologisk tøj til kvinder her fra Schulz By Crowd

Materialer: Bomuld, Merinould, Hør

Bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale fra bomuldsplanten. Bomuld føles blødt på huden og er meget fleksibel og slidstærkt og er derfor velegnet som hverdagstøj. Jo længere bomuldsfibrene er, desto stærkere og blødere er bomulden. Bomuld med lange fibre er blandt andet ægyptisk bomuld og pima bomuld.

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.