Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Karla – økologiske shorts

649,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Smukt ternede økologiske shorts med ‘justerbar’ længde – fra Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd Karla – økologiske shorts. Her i en flot ternet bomuldsvævning i offwhite. De skønneste sommershorts! Og faktisk er vi hos Langsamt ret vilde med længden og den mulighed længden giver. Både for at have et par lidt længere shorts, som de ses på modellen, men også for at give dem et opsmøg og derved gøre dem kortere. Det er nemlig snildt muligt og skal du noget pænere, kan du jo bevare længden, som den er. Og vil du bare give den gas og nyde sommeren og solen til fulde, smøger du dem op og får en kortere længde. Et par superb shorts med fleksibel elastisk talje, der gør dem ekstra behagelige.

 

Schulz by Crowd Karla – økologiske shorts:

 

Shorts i afslappet fit

Farve: Offwhite tern

Sidelommer og baglommer

Elastisk talje

100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Karla shorts er en model, Schulz by Crowd har haft i kollektionen i flere sæsoner. Og det har de naturligvis kun, fordi det er et par shorts, der fungerer for de fleste. En behagelig, afslappet pasform med elastisk talje og de skønneste lommer til ispengene. Dekorative baglommer og den økologiske vævning med tern, der er ualmindeligt fine. Lige til at glæde sig over og glæde sig i i sommeren 🙂

 

Hos Schulz by Crowd bliver der kræset om kvalitet, detaljer og lækre kvaliteter

 

Det er en ekstra fin vævet kvalitet, Schulz by Crowd har haf fået fingrene i. Ekstra fin, fordi den har tern. Og fordi den er i Gots-certificeret økologisk bomuld, det kan vi jo altid lide hos Langsamt. Men heldigvis er Schulz by Crowd et dansk mærke, der altid vælger ansvarligt og etisk, når de finder kvaliteter til deres æstetisk enkle og klassiske styles. Økologisk tøj og fair fremstillet tøj i gode kvaliteter, hvor der kæles om kvalitet og finesser, der gør en glad. Derfor har det meste af deres tøj også franske sømme, der både giver ekstra holdbarhed og en ekstra varme i hjertet over, at der tænkes ekstra over kvalitet og der samtidig bliver kælet for det. Nyd Karla shorts uanset om det bliver med en stroptop til eller en oversized blazer.

 

Find hele udvalget af klassisk og dejligt tøj her fra Schulz by Crowd

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.