Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd kjole i tencel – Dera

1.299,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Lad solen skinne på dine bare arme i denne silkebløde sommerkjole fra Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd kjole i tencel – Dera. I fin light beige. Faktisk en model, Schulz by Crowd også har i langærmet model til den koldere årstid – her er den så blevet ærmeløs, så du kan nyde den til sommerbrug og i det tidlige forår evt. med en t-shirt elle bluse under. Blød og dejlig i tencel, der også er yderst åndbart og føles næsten svalt, når det er aller varmest, så du kan glæde dig. Casual og enkel – og kan samtidig styles til job og fest.

 

Schulz by Crowd kjole i tencel – Dera:

 

Pasform: Afslappet, let løst fit

Materiale: 100% Tencel (vævet)

Farve: Light Beige

V-hals

Gennemknappet

Sidelommer

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

 

Dera Dress er en A-formet kjole uden ærmer. Den er gennemknappet og blød og dejlig. Selvfølgelig med lommer i siderne, så du rigtig kan gøre dig livet behageligt. Klassisk, enkel og lige til og dermed også fuld af muligheder. Du kan tage en bluse under og du kan style den op og ned med diverse accessory. Eller bare tage ud i det blå med klip klapper på 🙂

 

Økologisk tøj og tøj i naturlige tekstiler fremstillet fair og ansvarligt. Det finder du hos Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd er et mindre dansk brand, der altid har gjort noget ud af deres valg af tekstiler og materialer. Økologiske bomulds-kvaliteter og lækker tencel er bland favorit-tekstilerne, hvilket tydeligt ses, hvis du scroller lidt ned over siden. Fortrinsvis vævede kvaliteter og meget sjældent jersey. Altid naturlige materialer uden syntetiske ingredienser. En kjole som Dera fra Schulz by Crowd holder både kvalitetsmæssigt og designmæssigt i sit enkle, minimalistiske design, der ikke hører hjemme i en enkelt sæson, men kan bruges på tværs af mange.

 

Se hele vores udvalg her fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.