Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Peline Pants Tencel rose

1.349,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: 3436384042

Skønne og silkebløde klassiske bukser med vidde i benene fra Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd Peline Pants Tencel rose. Et par skønne klassiske bukser med vidde i benene og et opsmøg. Farven er rosa og den er bare så fin! Et par bukser, du både kan style klassisk og til pænere brug og ligeledes gøre dem mere afslappede eller cool, alt efter hvad, du sætter til. Kvaliteten er i en forholdsvis tung tencel, der samtidig er silkeblød og giver dig et par bukser, der bare er en drøm at have på. Holder du af at være velklædt, så hold dig ikke tilbage for Peline bukserne fra Schulz by Crowd.

 

Schulz by Crowd Peline Pants Tencel rose:

 

Klassiske bukser med vide ben

Farve: Rose

Sidelommer og dekorative baglommer

Fast linning i taljen med bæltestropper

Læg fra taljen

100% Tencel

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

NB! Gå en størrelse op, hvis du vil have dem lidt løsere

 

Det er ikke til at tage fejl af, at Schulz by Crowd har en klassisk stil. Det ses på deres mange skjorter og bukser. I det hele taget på alt deres tøj. Enkelhed, minimalisme og et klassisk look. Det gælder også Penine bukserne, hvor det lille læg oppe ved taljen giver ekstra vidde til buksebenene. Bukserne har fået et opsmøg og du kan selv give dem flere, hvis du ønsker. Peline Pants er lavet i tencel, der er et yderst åndbart og dejligt materiale. Det føles uendelig blødt mod huden og giver dermed masser af velbehag. Uanset om du har bukserne på til hverdag, på job eller til fest.

 

Klassiske bukser til kvinder produceret med omtanke på menneske og miljø fra Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd er et dansk mærke med flere designere involveret og altid med kvalitetstøj i økologiske og ansvarligt fremstillede naturmaterialer. Her er det tencel, der er fremstillet af FSC-certificeret træ hos Lenzing i Østrig. Deres produktion har et lukket kredsløb, hvor al kemi og vand renses og genbruges, så intet skidt ledes ud i naturen. Det er et yderst blødt og nærmest et luksuriøst tekstil, der er behageligt at have på. Og så er det ansvarligt fremstillet med hensyn til både menneske og jord. Hos Schulz by Crowd forsøger de desuden at komme med et modsvar til modebranchen, hvor de fleste designere lever et ganske ‘anonymt’ liv rent design-mæssigt og får ikke deres navn på det tøj, de designer. Det får de hos Sculz by Crowd, hvor bukserne her er designet af Lisa Maria Stofskyn.

 

Find alle vores dejlige bukser, skjorter, shorts og kjoler her fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger