Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Sanne Shirt Delosca

1.099,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Klassisk lidt oversized økologisk skjorte fra Schulz by Crowd – den med den smukke detalje i nakken

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Delosca. En klassisk skjorte fra Schulz by Crowd her i en udsøgt Gots-certificeret økologisk bomuld med en ternet struktur i vævningen, der gør den til noget særligt. Eksklusiv, let og lækker. Virkelig smukt. Kender du noget til skjorterne fra Schulz by Crowd, så kender du også den med split-detaljen i nakken – det er denne, Sanne skjorten. En detalje, man ikke kan lade være med at forelske sig i og blive ved med at have lyst til at kigge på, så det er lidt synd, at den sidder i nakken. Så kan andre i det mindste have glæde af synet og du selv af bevidstheden om en skjorte, hvor der er kælet lidt ekstra om detaljerne og kvaliteten. Og præcis så også nyde kvaliteten og det smukke stof med ‘indbyggede’ tern.

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Delosca:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Farve: offwhite

Flip med flot split-detalje bagpå

Perlemorsknapper

Lange ærmer med manchet

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

Størrelsesguide: S = 34-36, M = 38-40, L = 42-44

 

Sanne skjorten er en let oversized skjorte, du altid finder hos Schulz by Crowd. I materialer efter årstiden. Her er det en version til forår og sommer, men du kan sagtens bruge skjorten hele året rundt, for det ternede stof er altid en fornøjelse at kigge på og have på. Og er ganske flot med en lækker uldvest eller andet over om vinteren. Klassisk og elegant med de klassiske skjortedetaljer som flip og manchet og så de ekstra fine detaljer som perlemorsknapperne og split-detaljen i nakken. Brug skjorten både i bukserne og løs. Eller lidt af skjorten i linningen og andet ikke. Stoffet er let struktureret med sine tern og det er en vidunderlig let og dejlig økologisk bomulds-kvalitet, der er Gots-certificeret.

 

Schulz by Crowd – et mindre dansk mærke med mange designere på holdet!

 

Schulz by Crowd har adresse på Frederiksberg og er egentlig et one-woman brand. Men indehaveren Marie Schulz har allieret sig med flere dygtige designere, der hjælper hende og som hun hjælper i og med, at de kan får deres designs til live via Schulz by Crowd med eget navn. Sanne skjorten er således designet af designeren Helen Galliano. Hun er ekspert i skjorter og derfor finder du flere skjorter i hendes navn hos Schulz. Både i økologisk bomuld og i tencel, for det er nu en gang udelukkende gode og ordentlige materialer, de vælger hos det danske mærke og udelukkende i gode kvaliteter. Ansvarligt fremstillet. Glæd dig 🙂

 

Find flere klassiske skjorter og mere ansvarligt fremstillet og økologisk tøj her fra Schulz by Crowd

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.