Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd Sanne Shirt Rose

1.099,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Klassisk dameskjorte – blød som silke og altid anvendelig fra Schulz by Crowd

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Rose. En af de klassiske dameskjorter, som Schulz by Crowd stort set altid har i kollektionen. Fordi den er velsiddende og klædelig på stort set alle. Fordi kvaliteten er i orden og det er en skjorte, der holder. Fordi den er let oversized og dermed ekstra behagelig og samtidig også sagtens kan gå ned i buks eller nederdel. Og fordi skjorten har den smukkeste detalje i nakken, nemlig Schulz by Crow signatur-detaljen: Splittet. Her er Sanne Shirt i en silkeblød tencel, der kan bruges året rund. Farven er sart rosa.

 

Schulz by Crowd Sanne Shirt Rose:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% Tencel

Farve: Rose

Flip med flot split-detalje bagpå

Perlemorsknapper

Lange ærmer med manchet

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: 30º

Størrelsesguide: S = 34-36, M = 38-40, L = 42-44

 

Måske nok en klassisk skjortemodel til dame og så alligevel ikke. For hos Schulz by Crowd får du den ekseptionelle flotte detalje i nakken af flippen. Du får smukke perlemorsknapper. En skjorte i silkeblød tencel. Og kigger du ind i skjorten, vil du opdage, at der også er kælet for den på indersiden med franske sømme. Det let oversized snit giver dig mange muligheder for brug og du kan bruge skjorten både løs og i din underdel. Åben og lukket. Som en let sommerjakke, hvis du skulle ønske det.

 

Smukke designs fra forskellige designere i ansvarlige materialer er kernen hos Schulz by Crowd

 

Hos Schulz by Crowd er flere designere samlet og kommer med designs, der både giver Schulz by Crowd deres flotte, klassiske kollektioner, men også giver den enkelte designer mulighed for at få egne designs ud under eget navn. I de store modehuse er de nemlig ganske anonyme, omend det er dem, der giver et brand det flotte tøj, der er i kollektionen. Denne skjorte er således designet af Helene Galliano. Hos Schulz by Crowd vælges også altid gode, og ansvarlige materialer i holdbare luksuskvaliteter. Derfor finder du bla økologisk tøj og skjorter, kjoler, bukser mm i tencel, som Sanne Shirt. Nyd den.

 

Se hele vores udvalg af klassiske skjorter til dame, kjoler, bukser mm fra Schulz by Crowd

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.