Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Serendipity Organics økologisk skjorte Collar Shirt

800,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL
Serendipity Organics økologisk skjorte Collar Shirt

 

Serendipity Organics økologisk skjorte Collar Shirt er en skjorte med afslappet pasform. Skjorten har de finest minitern og det ses slet ikke ordentligt på billederne, hvor fine ternene er. De changerer nemlig i farverne og da bomuldskvaliteten er en blid bæk og bølge, giver strukturen også liv til farverne. Virkelig smukt. Og selvfølgelig et perfekt match til efteråret, men det gode er, at du kan bruge skjorten året rundt!

Skjorten er fra det danske bæredygtige brand Serendipity Organics. Et mærke, der altid har kræset for deres materialer, kvalitet, blødhed og en ansvarlig produktion. Derfor er materialet i Collar Shirt med safran-tern 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Som nævnt bæk & bølge, men det er ikke meget bølget og fremstår mere som en stof-kvalitet med en lækker vævet struktur.

 

Serendipity Organics økologisk skjorte Collar Shirt

 

Pasform: relaxed, klassisk fit

Materiale: 100% økologisk bomuld (vævet bæk & bølge)

Gots-certificeret

Farve: Tern i safran

Perlemorsknapper

Manchet med perlemorsknapper

 

Går du efter økologi og bæredygtighed og vil samtidig gerne have bløde og behagelige kvaliteter, så kan du trygt vælge Serendipity tøj. En skjorte som denne bliver ved med at være smuk og den kan holde en evighed. Og give masser af tøjglæde.

Serendipity Organics har adresse i Klampenborg og har siden 2003 lagt mange kræfter i at finde produktionssteder i Indien med fair og ordentlige forhold for de ansatte og deres bomuld er Gots-certificeret (det er de også selv), hvilket også er en garanti for såvel ansvarlige forhold, produktion og økologi hele vejen igennem fra mark til færdig skjorte. Og som jeg startede med at sige, så er denne skjorte virkelig smuk og bor du i nærheden af en af vores butikker på Vesterbro og i Roskilde, er du meget velkommen til at komme ind og se den.

Her finder du mere certificeret økologisk tøj fra danske Serendipity Organics

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Indien Læs mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.