Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Serendipity Organics Økologiske Fløjlsbukser Pickle

890,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL
Serendipity Organics Økologiske Fløjlsbukser Pickle

 

Serendipity Organics økologiske fløjlsbukser pickle er et par skønne, løsere fløjlsbukser. Bukserne har sidelommer og er i en virkelig smuk mosgrøn farve. Serendipity Organics kalder selv farven Pickle. Bukserne har en bred elastik i taljen og en paspoleret lomme bagpå. Fløjlen er smal og lavet af 100% økologisk bomuld. Og selvfølgelig er bukserne Gots-certificerede, for det er alt Serendipity Organics tøj til kvinder, såvel som til baby og barn.

Savner du et par skønne behagelige bukser, der ikke har en fast talje, men en mere fleksibel en af slagsen? Så tjek dette par fløjlsbukser fra Serendipity Organics. En løs model, der godt nok er bedst til de slankere modeller. De økologiske bukser er også lidt små i størrelsen. Og ellers uendeligt dejlige at have på.

 

Serendipity Organics Økologiske Fløjlsbukser Pickle:

 

Pasform: Loose fit

Materiale: 100% økologisk bomuld (fløjl)

Farve: Pickle

Elastik i taljen

2 forlommer

1 baglomme

 

Serendipity Organics er et dansk mærke, der ud over at gå op i bæredygtighed, en ansvarlig produktion og økologi også altid vælger kvalitet. Bløde og lækre økologiske bomuldskvaliteter, der altid er en fornøjelse at have mod huden. Tilsvarende gælder det for deres strik i alpaka og llama. Altid de bedste kvaliteter og altid fremstillet med omtanke og ansvar.

Det gør Serendipity Organics til et rigtig dejligt bekendtskab, man kun bliver gladere for med årene. Serendipity Organics har mest basistøj i kollektionen, men også mange fine prints, der er deres egne og du ikke finder andre steder. Al Serendipity tøj er økologisk tøj, der er fair produceret. Deres alpaka og llama er ikke certificeret økologisk, men kommer fra dyr, der går frit i Andesbjergene og derfor er så tæt på økologisk, som det kan blive.

Her kan du se mere fair og økologisk tøj fra vores danske mærke Serendipity Organics

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Syet i indien. læs mere her https://serendipity-organics.dk/fibres-cotton

Garment care

Vi anbefaler vask ved max 40° c. Det er vigtigt kun at benytte vaskemidler der er miljøvenlige. Vi opfordrer til at undgå at bruge skylle- eller afblegningsmidler ved vask. Efter vask rystes tøjet i form og hænges til tørre. Tørretumbling frarådes. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at tøjet hænges op udenfor i den friske luft (uden direkte sol). Det giver tøjet en skøn friskhed og er godt for miljøet, både ude og inde. Ved første vask kryber klæderne op til 3 %. Vores vævede tekstiler kan enten bruges strøget eller ustrøget, alt efter det look du ønsker. En let strygning med damp giver et skønt look. Når tøjet er tørt, foldes eller hænges det glat og opbevares på et tørt sted uden sollys. Nu kan det bruges år efter år.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.