Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Slim Tee Stripe Rust/OffWhite – Serendipity

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Serendipity Organics M110 Slim Tee Stripe Rust/Offwhite

 

Serendipity Organic er et dansk mærke med masser af blødt økologisk tøj til basisbrug – og så er Serendipity tøj også andet: bla fine kjoler og luksuriøs strik. Alt sammen fair produceret og økologisk, så du kan glæde dig til at hoppe i dit Serendipity tøj, hvis det bliver dit – uanset om det er strik eller en basisbluse i strækbar slimfit som denne vidunderlige Slim Tee i rustrøde og cremet hvide striber.

 

Serendipity blusen er helt enkel i designet i en 1-1 rib-kvalitet, der er ualmindeligt behagelig at have på. Lad dig ikke afskrække af navnet Slim Tee, for det betyder blot, at blusen er kropsnær i faconen i modsætning til en løs og oversized bluse, men der er aldrig noget, der generer hos Serendipity.

 

PASFORM : Slimfit
MATERIALE : 100% Økologisk bomuld
DETALJER :

Serendipity Organics Slim Tee Stripe

Striber i Rust/Offwhite

Slank pasform, der dog er ultra blød og ikke strammer

Rundet udskæring

Lange ærmer

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

Kvaliteten er aldrig tilfældig, når mærket er danske Serendipity Organics og denne bløde og ribbede kvalitet har de faktisk haft i deres kollektion siden 2003 – altså ca. 20 år – og det har de, fordi den har været populær. I starten var den kun i Serendipitys børnekollektion, men flere efterspurgte kvaliteten til voksne – og her er den så! Gots-certificeret og fair hele vejen igennem.

 

Serendipity Organics er et dansk mærke, der har eksisteret siden 2003. Siden de slog dørene op, har de udelukkende skabt blødt og dejligt økologisk tøj og fair trade strik i bla alpaka. Al bomuld hos Serendipity er Gots-certificeret lige som firmaet selv er Gots-certificeret.

 

Foretrækker du blødt tøj, så er Serendipity Organics et mærke, der altid leverer lige præcis det. Foretrækker du ligeledes en fair og ansvarlig produktion i økologiske og bæredygtige tekstiler, så er det værd at prøve Serendipitys tøj, der er såkaldt Slow Fashion og uafhængigt af modefænomener, men bare er og altid kan bruges.

 

Find udvalget af økologisk tøj her fra Serendipity Organics

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.