Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Serendipity Organics Slim Tee Seaweed

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL
Serendipity Organics Slim Tee Seaweed

 

Serendipity Organics Slim Tee Seaweed – en langærmet økologisk bluse. Og altså! Der er ikke mange som Serendipity Organics, der kan lave bløde økologiske bomuldkvaliteter, der holder længe. Så vil du have en helt igennem blød og 100% økologisk bluse i den bedste og blødeste kvalitet så er det denne. En bluse, der holder og kan bruges til alt – dag som nat.

Slim Tee er med lange ærmer og rundet udskæring. I princippet helt plain, bare ekstra blød, Gots-certificeret, fair og i en smuk meleret grøn. Slim Tee blusen er fra Serendipitys basis-kollektion og er som navnet antyder ‘slim’ i modsætning til oversized, men strækbar, så intet strammer.

Serendipity Organics Slim Tee Seaweed
Pasform: Slim fit
Materiale: 100% Økologisk bomuld
Farve: Seaweed
Slank pasform, der dog er ultra blød og strækbar
Rundet udskæring
Lange ærmer
100% økologisk bomuld
Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

 

Blusen er helt usædvanlig blød, ren og økologisk. Det er nemlig essensen for Serendipity Organics sammen med en ansvarlig produktion. Egentlig ‘bare’ en ganske ligetil bluse, du kan bruge dag efter dag (og/eller nat efter nat) og have som fast ingrediens i din langsomme basisgarderobe.

Blusen er i såkaldt rib, hvilket betyder, at den er dejligt fleksibel og super behagelig at have på. En flot tang-grøn med masser af spil i den melerede kvalitet, der farvemæssigt og med ærmernes længde egner sig godt til efteråret, men selvfølgelig kan bruges året rundt.

Serendipity Organics er et dansk mærke, der snart fylder 20 år. Det er mange år at have været på banen med fair og økologisk tøj i altid behagelige, certificerede kvaliteter. Serendipity er nemlig Gots-certificerede. Gots anses for at være den højeste standard, når det kommer til økologisk tøj og økologiske tekstiler, da den også omfatter social ansvarlighed og giver sikkerhed for, at alle, der har været med i processen fra bonde til syerske har haft ordnede arbejdsforhold og løn. Og alt fra frø, sytråd, farve mm er uden pesticider og unødig kemi.

 

Se vores økologiske tøj her fra Serendipity Organics

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Indien Læs mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.