Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Serendipity Organics Smock Top Offwhite

700,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den fineste sommertop i økologisk bomuld fra Serendipity Dame

 

Serendipity Organics Smock Top Offwhite. En perfekt sommertop, der er noget nær et mesterstykke fra danske Serendipity Organics. For ikke alene er det en top helt i smock (elastiske syninger), der giver toppen struktur og særpræg. For kommer du tæt på stoffet, vil du også opdage, at der er en svag vævet stribet struktur i selve tekstilet. Dobbelt op på lækkerhed og da kvaliteten også er helt i top i Gots-certificeret økologisk bomuld, er der meget at glæde sig til. Ud over sol, solskin og sommervejr. Stranddage, ferie og dejlige dage, hvor man kan være ude kun iklædt en top som denne til shorts eller nederdel eksempelvis. En top af blødeste og dejligste slags.

 

Serendipity Organics Smock Top Offwhite:

 

Pasform: Følger kroppen, men er fleksibelt i smock

Materiale: 100% økologisk bomuld i fin, tynd kvalitet

Helt smalle striber vævet i stoffet

Smock all-over og lille flæsekant

Gots-certificeret

Farve: Offwhite self stripe

Designet i Danmark, fremstillet i Indien

Vask: 30º

 

Er du til smock og det mere fleksible fit, som de mange elastiske syninger giver, så glæd dig til en virkelig skøn økologisk sommertop fra Serendipity Organics. En top med rundet halsudskæring, brede tank-stroppe og en helt fin flæsekant nederst, som toppens kant. Toppen er som nævnt i en fint-vævet kvalitet, hvor smalle vævede striber indgår i stoffet på fineste vis. Det er den blødeste Gots-certificerede økologiske bomuldskvalitet, der føles åndbar og blød mod huden.

 

Det danske mækre Serendipity Organics har metervis af blødt økologisk tøj til kvinder i kollektionerne

 

Fra adressen i Klampenborg designer Serendipity Organics tøj til kvinder – og tøj til baby og barn. Det var faktisk sidstnævnte de lagde ud med i 2003 og det siger næsten sig selv, at valget derfor faldt på ekstraordinære bløde og økologiske kvaliteter. Det skulle være behagelige for selv de helt små børn. Ønsket om de helt bløde kvaliteter, har Serendipity holdt fast i, også selvom de siden 2003 har udvidet med Serendipity Dame (som du finder hos Langsamt) og med strikkede produkter i ansvarlig uld og alpaka mm. Holder du af tøj, der skal føles blødt og godt mod huden, kan du derfor roligt forelske dig i Serendipity Organics tøj. Både strik og bomuld. Vævede kvaliteter og jersey. Et ønske om en ansvarlig produktion har ligeledes altid vejet tungt på vægtskålen hos Serendipity og derfor er de og deres bomuld Gots-certificeret. Glæd dig til kvalitet, der føles så godt, at du har lyst til at bruge det år efter år.

 

Se hele vores udvalg af ansvarlig strik og økologisk tøj fra Serendipity Organics her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.