Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Serendipity Organics Turtelneck Seaweed

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL
Serendipity Organics Turtelneck Seaweed

 

Serendipity Organics Turtelneck Seaweed er en skøn økologisk basisbluse fra danske Serendipity Organics. Ekstra dejlig til efterår og vinter med turtleneck, der varmer blødt og blidt om halsen. Den økologiske bluse er en ‘slim’ model, der sidder til kroppen. Den strammer dog på ingen måde, da kvaliteten er en 1-1-rib, der er strækbar og noget af det mest behagelige, man kan have på.

Blusen er designet og kvaliteten nøje valgt, så blusen er lige dejlig til hverdagsbrug som til hjemme/hygge-tøj eller endda som nattøj, hvis halsen trænger til ekstra omsorg. Bomulden er Gots-certificeret økologisk og det betyder, at der absolut ingen pesticider eller andet skidt er i bomulden, hvilket igen betyder en stor forskel for den jord, bomulden er dyrket på og for de mennesker, der har haft den i hænderne. Og for din hud.

 

 

Serendipity Organics Turtelneck Seaweed

 

Pasform: Slim fit

Materiale: 100% Økologisk bomuld

Farve: Seaweed (meleret grøn)

Turtleneck

Rundet udskæring

Lange ærmer

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

Siden 2003 har danske Serendipity Organics skabt masser af blødt og dejligt økologisk tøj. Gots-certificeret og fair i ekstra bløde kvaliteter. Denne ribbede jersey-kvalitet er faktisk en, de har haft med i kollektionen alle årene siden start og det har de, fordi den er blødere end de fleste og i en kvalitet, der holder. Først kunne den kun fås til baby & barn, men de sidste mange år også til voksen både som bluse, top, kjole og leggings. Her er det den langærmede bluse med rullekrave i en smukt meleret grøn. Skøn og blød døgnet rundt.

 

Er du lige som Serendipity Organics til bløde og behagelige bomulds-kvaliteter og er du også til en fair og ansvarlig produktion fra mark til færdigt produkt med ordentlige arbejdsforhold og leveløn, så er denne bluse værd at prøve. Lige som det øvrige økologiske tøj fra Serendipity.

Find mere økologisk tøj her fra Serendipity Organics

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Indien Læse mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.