Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Signe Anina Design Eg økologisk skjorte

1.550,00kr.

by Signe Anina Design

Vælg størrelse: M/LS/M

Den fineste økologiske skjorte i striber fra Signe Anina på Frederiksberg

 

Signe Anina Design Eg økologisk skjorte. Ja, du finder mange fine designs hos danske Signe Anina, denne fine stribede dameskjorte er et af dem. Som du sikkert allerede har bemærket, har designeren valgt at sammensætte to forskellige stykker stof. Selve skjorten er i smallere striber og manchet, flip og lomme har bredere striber. Begge stofstykker i lyseblå nuancer, der matcher godt til hinanden. Og begge helt og aldeles økologiske, så du får dig en dejlig fin, løs og økologisk skjorte. Skjorten har fine træknapper. Kan styles på mange måder og nydes året rundt.

 

Signe Anina Design Eg økologisk skjorte:

 

Løs pasform

Gennemknappet med træknapper

Manchet, flip og lomme i andre striber end selve skjorten

100% økologisk bomuld

Designet i DK, fremstillet i DK

Vask: 30 – 40°

 

Økologisk skjorte designet og made in Denmark!

 

Signe Anina har en kærlighed for at blande tekstiler og give en kjole en lomme i et andet tekstil end selve kjolen. Det samme er tilfældet med denne skjorte, der tilmed udover lomme også har fået flip og manchet i nogle andre striber end selve skjorten. Det giver både skjorten sin særlige karakter og Signe Anina Design-dna og så giver det mulighed for mere leg for designeren og for at få brugt alt sit stof. Det er smart!

Signe Anina er en af de mindre danske designere, vi har hos Langsamt, der selv syr sine designs på egen systue på Frederiksberg. Du får altså dansk design fremstillet i Danmark med al den kærlighed, Signe Anina lægger i sine designs og håndværk. Dermed er der sørget for ordentlige arbejdsforhold og materialevalget er altid økologisk bomuld, tencel eller dejlige deadstock-rester, hun falder over på sin vej og ser for sig, som et stykke tøj eller to 🙂

 

Find vores langsomme udvalg her af dejligt tøj fra Signe Anina Design

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.