Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Signe Anina økologisk kjole Wrap rosa

1.150,00kr.

by Signe Anina Design

Vælg størrelse: M/LS/M

Blød og dejlig økologisk kjole i smuk rosa fra Signe Anina Design

 

Signe Anina økologisk kjole Wrap rosa er en ualmindelig blød og dejlig kjole. Og så er den syet i DK! Wrap-snittet gør, at kjolen kan bruges på mange måde og bindes både for og bag. Den passer mange forskellige kropstyper, og du kan endda bruge kjolen, hvis du er gravid, selvom den ikke er designet som ventekjole.

 

Signe Anina økologisk kjole Wrap rosa:

 

Pasform: Afslappet fit

Materiale: 95% økologisk bomuld (Gots-certificeret), 5% elastan

Farve: Støvet rosa

Korte ærmer

Rund udskæring

Bindebånd kan bindes for og bag

Designet i Danmark, fremstillet i Danmark

Vask: 30º

 

Farven er fin støvet rosa, ærmerne er kort og udskæringen rund med rib. Og så er der det, der ikke kan ses, nemlig den helt utroligt bløde og dejlig økologiske bomulds-kvalitet, som kjolen er lavet i. En smørblød jersey, der er Gots-certificeret. For hos Signe Anina Design finder du udelukkende økologisk tøj og tøj i andre bæredygtige tekstiler som eksempelvis tencel. Og! Kjolen er syet på egen systue på Frederiksberg, så det er en vaskeægte dansk designet og dansk produceret kjole. Glæd dig.

 

Signe Anina Designs tøj til kvinder, er tøj, der både er designet og syet i Danmark!

 

Signe Anina Design er et dansk mærke, der som nævnt både designer og fremstiller alt det tøj, de laver, på egen systue på Frederiksberg. Det betyder, at de bedre kan regulere antal efter forespørgsel og ikke ende med et stort overskudslager. Og det betyder, at arbejdsforhold og løn er i overensstemmelse med dansk lovgivning, selvom jeg tror, at mangen en selvstændig designer kan komme til at lægge lidt ekstra arbejdstimer ind i ny og næ 🙂

 

Signe Anina designer ud fra devicen om, at hendes tøj skal kunne holde i mange år. Hun udvælger nøje de bedste bæredygtige kvaliteter – her en Gots-certficeret økologisk bomulds-jersey af blødeste slags. Og så går hun op i selve håndværket, både det designmæssige og det håndværksmæssige: klipning, pasform og syning. Har du lyst til danskproduceret tøj, der nu ellers nok er noget af en sjældenhed, så er Signe Anina en god mulighed.

 

Find mere dejligt økologisk tøj og fine designs her – all made in Denmark – fra Signe Anina Design

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.