Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Slim Tee – Serendipity – Stripe Seaweed/Off White

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Slim Tee – Serendipity Organics – her i striber i farverne Seaweed/Offwhite

 

Sernedipity Organics er et dansk mærke, der har eksisteret siden 2003 og altid haft de blødeste økologiske bomuldskvaliteter i deres kollektioner. Slim Tee – Serendipity Organics – i striber og ribbet jersey er ingen undtagelse og rent faktisk har den fulgt Serendipity siden deres allerførste kollektion i 2003. Dengang godt nok som babytøj og det siger måske lidt om, hvor blød og dejlig den er. Og så er det dejligt, at Serendipity også har besluttet sig for at bruge den i deres voksenkollektion af økologisk tøj, som er det, Serendipity altid har lavet i Gots-certificerede kvaliteter.

 

Her altså Slim Tee fra Serendipity i denne kvalitet og en vidunderlig blød bluse med lange ærmer, rundet udskæring i et snit og en kvalitet og udødelige striber, der kan bruges dag som nat. I farverne seaweed og offwhite i en let meleret kvalitet og Gots-certificeret.

 

PASFORM: Slimfit
MATERIALE: 100% Økologisk bomuld
DETALJER:

Serendipity Organics Stripe Tee

Striber i Seaweed/Offwhite

Slank pasform, der dog er ultra blød og ikke strammer

Rundet udskæring

Lange ærmer

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

 

Alt hos Serendipity er fair produceret og der er ingen rester af pesticider tilbage i denne bluse, der har været i gode og ansvarlige hænder på sin rejse fra bomuldsmark til færdigt produkt uden at gøre nogen syge af unødig kemi på vejen. Det er også værd at tage med. Serendipity blusen skader heller ikke din hud.

 

Blusen er skøn på en hverdag med et par jeans og den er lige så skøn til alverdens weekend-hygge og ferietid og så kan den soves i. Tages på til yoga og meditation og lige, når du lyster.

 

Find mere økologisk Serendipity tøj her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Indien Læs mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.