Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Soya Mini Stripe Eden/Rugby Tan – Basic Apparel

500,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL
Basic Apparel har lavet en serie af bluser og kjoler i den blødeste, økologiske strik. En helt find, tynd og lækker strik, der føles dejlig blød mod huden og dermed er rigtig dejlig at have på. Soya hedder serien, her er det en langærmet Soya bluse med lidt smallere striber end standardudgaven, derfor har den fået navnet Soya Mini Stripe. Flotte striber i grøn og beige med grønne kanter.
Holder du af skønne, behagelige bluser, der også gerne må være i en lækker, tynd strik, så vil du blive glad for denne dejlige hverdagsbluse fra Basic Apparel. Den er skøn og blød at have på, har masser af fine grønne striber på en beige bund, der gør det til en lidt anderledes stribet bluse og så er der rullekanter i både hals, forneden og på ærmet, der giver blusen nogle fine detaljer.

PASFORM: Relaxed fit

MARERIALE:  100% økologisk bomuld

 

DETALJER:

 

-Basic Apparel Soya Mini Stripe

-Farve: Eden/Rugby Tan

-Fit: Afslappet

-Raglanærmer

-Normal i størrelsen

-Materiale: 100% økologisk bomuld

-Designet i Kønehavn, fremstillet i Tyrkiet

-Vask: 30 grader

 

BESKRIVELSE:
Blusen er i økologisk bomuld, da Basic Apparel ved, at det gør en stor forskel for vores miljø, for dem er dyrker bomulden og laver blusen og for dig og mig, der skal have den på. Økologisk bomuld er nemlig fri for pesticider og unødig kemi. Der bliver desuden brugt langt mindre vand end ved konventionel bomuld og jord og mark – også den omkringliggende natur, skånes og kan bevare sin balance.
Basic Apparel er som navnet siger mest basistøj, men når basistøj får et lille twist eller er i lækre materialer, så kan det også ende med at være det, du hiver ud af skabet og har allermest på og det er jo det, der er meningen med tøj. Du skal blive glad for det, elske at have det på og bruge det rigtig meget!
En dejlig bluse, du med sikkerhed vil nyde at have på til hverdag. Nem at mixe på kryds af garderoben og selvom stilen mest er basis, så kan du glæde dig over de dejlige striber og rullekanterne, der gør blusen ekstra fin.
Se mere fra Basic Apparel her:

 

https://langsamt.com/brands/basic-apparel/

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, OEKO-TEX

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Hvor er det lavet?

-Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.