Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Stain remover

95,00kr.

by Tangent GC

5 på lager

Utrolig effektiv pletfjerner, der med udelukkede naturlige ingredienser kan fjerne alt fra rødvin, makeup, fedtpletter, smuds og jord. Den er meget drøj i brug, og efterlader ikke afblegede skjolder. Det er dog altid en god ide at teste på et lille område for at tjekke stoffets farvefasthed. Pletfjerneren kan bruges på alle typer tekstil selv silke og uld.

– 300 ml.

Certifications: Ecocert

Ecocert

Ecocert er en fransk certificering, primært med fokus på økologiske og naturlige kostmetikprodukter, men også med egen selvstændig tekstilcertificering. For at opnå certificeringen, skal virksomheder leve op minimum én af tre certificeringer: certificering for social og miljømæssig bæredygtighed (GOTS), certificering for sporbarhed af økologiske tekstiler, og certificering for økologisk landbrug (OCS), Ecocerts egen standart for økologi og genanvendte materialer (ECOCERT – ERTS). Hvilken forskel gør ECOCERT? Giver garant for at minimum 70 % af tøjet stammer fra naturlige eller genanvendte fibre Arbejder for at fremme økologi Giver garanti for at der ikke er brugt skadelig kemi Sikrer at virksomheden har politik omkring minimering af vand- og energiforbrug Læs mere her: http://www.ecocert.com/en/organic-ecological-textiles/index.html

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Details

30% Aqua, 15-30% vegetable oil soap (anionic surfactant), <5% alcohol, fel tauri siccum, glycerine, citrate, chlorophyll, essential oils from lemon (d-limonene, citral, linalool)