Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Stella blazer

2.200,00DKK

by IDEM copenhagen

Vælg størrelse: XXLXSSMLXLXXS

Den vendbare blazer fra IDEM Copenhagen er en klassisk blazer med et twist. Den er syet, så den kan bruges på begge sider. Den ene side er grå-ternet og den anden side sort. Det er dermed en 2-i-1 blazer, som vil være et cool og sofistikeret element i mange forskellige outfits. En favorit i den bæredygtige garderobe i mange år frem.

Made-to-measure: Du kan vælge mellem 10 forskellige størrelser samt vælge, hvor lang du ønsker skjorten (A) og hvor lange ærmerne skal være (B). Se målskemaerne nederst, hvor du både kan se vores størrelsesguide, en oversigt over skjortens mål, og tegninger der viser, hvor vi måler skjortens længde (A) og ærmernes længde (B) Efter du har valgt din grundstørrelse kan du i kommentarfeltet i ‘check out’ angive, om du ønsker vores standard længder eller ønsker en særlig længde på skjorten samt ærmerne

Leveringstid: 4-6 uger

Pasform: Blazeren er figursyet og designet til at fremhæve taljen. Vælger man den størrelser der passer til ens mål er der fin plads til at have en tynd strik eller t-shirt under.

Materialer: 100% GOTS bomulds satin

 

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.