Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stocking Embla Flower Socks – ankelstrømper

199,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: 36-3839-41

Elegance til dine fødder i smukkeste blomstrede design, bedste pasform og kvalitet fra Swedish Stockings

 

Swedish Stocking Embla Flower Socks – ankelstrømper. Jamen altså – er du fan af flotte strømper, så er der ingen vej uden om Swedish Stockings og deres Embla Flower Socks. Og de har naturligvis flere forskellige, man kan forelske sig i, både for deres design her fyldt med flotte sommerblomster og for deres pasform og kvalitet. Den er nemlig altid høj hos Swedish Stockings. Ankelstykket er lidt skrøbeligt, så pas på flossede negle, men ellers får du et par ankelstrømper, der kan holde mange år. I ansvarlige materialer som FSC-certificeret viskose, genanvendt polyamid og økologisk bomuld. Usædvanligt smukke strømper med det transparente blomsterfyldte ankelstykke og foden i økologisk bomuld/viskose med forstærket tå og hæl i matchende farve.

 

Swedish Stocking Embla Flower Socks – ankelstrømper:

 

Smukke strømper med blomster i transparent ankelstykke

Hæl- & tå forstærkning

Logo i sålen

35% FSC-certificeret viskose, 25% recycled polyamid, 35% økologisk bomuld, 5% elastan

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

100 % emissionsfri produktion

Vask: Håndvask eller maks 30° i vaskepose

 

Blomsterstrømper lavet på sol og vind i Italien i genanvendte og certificerede materialer

 

Swedish Stockings er naturligvis som navnet antyder et svensk strømpemærke. Og hos Langsamt har vi kun gode og positive ord at sige om mærket, for først og fremmest er det kvalitet – næsten uopslidelig, men det passer jo så alligevel ikke helt på strømper – men tæt på. Swedish Stockings har deres produktion i Italien og producerer udelukkende på bæredygtig energi: sol & vind. Det er da vidunderligt, at det kan lade sig gøre og give så flotte strømper. Swedish strømper har også et genanvendelse-program på udslidt strømper, så på mange måder kan man med god samvittighed godt fristes til at kalde deres strømper og strømpebukser for bæredygtige strømper – endda nogle af de mest bæredygtige på markedet.

 

Se hele vores udvalg af skønne strømper og strømpebukser her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Økologisk bomuld, Viskose

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Viskose

Viskose er et materiale der oprindeligt stammer fra træ. Materialet hører, sammen med blandt andet lyocell og modal, ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At det er regenererede betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygges til nye fibre, som der kan laves stof af.

Certifications: OEKO-TEX

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.