Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – 60den Sorte

190,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: XSSMLXL

Blandt verdens bedste par strømpebukser og blandt top 5 i New York Times – Olivia fra Swedish Stockings!

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – 60den Sorte er den klassiske, mest populære model hos Swedish Stockings. Olivia er lavet i genanvendt nylon, i ekstra blød og samtidig slidstærk kvalitet. Elastikken i livet er ekstra bred så de sidder behageligt, og slutter til om hoften uden at stramme. Og uden at glide ned eller rulle i kanten.

 

Du får dig simpelt hen et par yndlings-strømpebukser i Olivia, der kan holde længe, hvis du er omhyggelig og passer godt på dem. Man tror måske ikke, at strømpebukser kan gøre en forskel for ens velbehag og velbefindende, men det finder man ud af, når først man får Olivia på benene – eller et par andre strømpebukser fra Swedish Stockings for den sags skyld, for de er alle super komfortable og behagelige. Fra strømpebuksemærket, der vil dårlig strømpebukse-kvalitet til livs og er lykkedes med det! Nyd dem og dine kjoler med.

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – 60den Sorte

 

60 Denier / Semi-opaque

92 % Genanvendt nylon, 8% Elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Hæl- & tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

 

Strømpebukser fra Swedish Stockings med noget på hjerte

 

Swedish Stockings i Stockholm designer og producerer strømpebukser, for at give dig et par flotte og ekstra holdbare strømpebukser med en pasform, der gør det til en fornøjelse at have strømpebukser på. For Swedish Stockings er det ikke nok bare at producere strømpebukser – de blev faktisk ret chokerede over, hvor mange millioner af strømpebukser, der produceres årligt og de fleste i en kvalitet, der kun holder få gange.

 

Derfor får du hos Swedish Stockings en helt anden kvalitet. Og du får strømpebukser, der er fremstillet i genanvendte materialer eller økologisk uld eller økologisk bomuld. Og flere nye tekstiler har sneget sig ind og er på vej. Alle med henblik på at gøre en forskel for miljøet, derfor er deres produktion i Italien også drevet på sol- & vindenergi og vand renses. Derfor har Swedish Stockings også et genanvendelsesprogram og tager med glæde alle udslidte strømpebukser retur, så de på sigt kan fremstille nye strømpebukser af brugte – og indtil den teknologi er i orden, fremstiller de møbler – primært borde – af kasserede par. En helt igennem cirkulær vision, så de for alvor kan snakke om bæredygtige strømpebukser!

 

Se alle vores dejlige strømper her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.