Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Ylva Wool strømpebukser- Fishbone Black

290,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Lækre uldne strømpebukser med sildebensmønster fra Swedish Stockings

 

Swedish Stockings – Ylva Wool strømpebukser – Fishbone Black – altså her i sort (findes også i smuk brun). Et par klassiske og usædvanligt lækre og varme strømpebukser, som Swedish Stockings har valgt en blød økologisk uld til. Et par sorte strømpebukser, hvor der sker lidt mere med det fine mønster i strikken. Swedish Stockings designer deres strømpebukser med en dejlig høj talje, der har en bred elastisk kant øverst, der får dem til at sidde usædvanligt behageligt.

 

Glæd dig til et par bløde, varme og delikate par strømpebukser fra Swedish Stockings. Med dem i garderoben er det en fryd at gå med kjoler vinteren lang. Langt ind i foråret og fra starten af efteråret.

 

Swedish Stockings – Ylva Wool strømpebukser- Fishbone Black:

 

Blød og behagelig linning

Flade sømme

100 % emissionsfri produktion

50% økologisk uld, 45% polyamid, 5% genanvendt elastan.

Alle strømpebukser fra Swedish Stockings er strikket på emissionsfri fabrik uden spild i Italien.

 

Swedish Stockings – et strømpebukse-brand med visioner

 

Swedish Stockings er et af de strømpebukse-mærker, vi beundrer mest. Deres vision er nemlig at blive verdens første cirkulære strømpebuksebrand, hvilket betyder, at de hos Swedish Stockings gerne vil kunne producere nye strømpebukser af gamle og aflagte og dem, der desværre med tiden er løbet. Det kan desværre ikke helt lade sig gøre endnu – Swedish Stockings har dog et genanvendelsesprogram, så indtil det lykkes dem at finde opskriften til nye strømper af gamle, forvandler de alle gamle par strømpebukser de får om til borde. Du kan derfor altid returnere til os, så sender vi videre til Swedish Stockings. Swedish Stockings giver dog ikke op og forsker konstant i nye måder at producere på og i nye materialer for at finde vejen til at blive et fuldt cirkulært brand. Vi hepper på dem så længe, så vi forhåbentligt inden længe kan få ægte bæredygtige strømpebukser hele vejen rundt og fra vugge til grav!

 

Til Ylva strømpebukserne har Swedish Stockings brugt mulesingfri merinould fra Sydafrika. Det er en uld, der er certificeret med Responsible Wool Standard RWS. Merinould er en uld-type, der giver lange, bløde og fine fibre. Det gør uldstrømpebukserne ekstra lækre at have mod huden og så er uld som bekendt fyldt med gode egenskaber, det er eksempelvis varmeregulerende, antibakterielt og smudsafvisende. Strømpebukser i merinould beskytter også mod kulde og regn og er naturligt vandafvisende uden dog at være tætte som regnbukser 🙂 Uld er også en dejlig slidstærk fiber, der holder i flere år – det gør Ylva strømpebukserne, hvis du behandler dem godt. Og husk! At uld ikke skal vaskes helt så ofte som andre fibre og i stedet kan luftes for at friske op. Uld er desuden biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt, så der er mange gode ting at sige om uld også ud fra miljøaspekter.

Se alle strømpebukser fra Swedish Stockings her

Certifications: GRS, OEKO-TEX, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Italien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.