Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Ylva Wool Strømpebukser – Fishbone Mid Brown

290,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Smukke og lækre uldne strømpebukser med sildebensmønster

 

Swedish Stockings – Ylva Wool Strømpebukser – Fishbone Mid Brown er et par dejligt varme strømpebukser i økologisk uld. Faktisk ualmindeligt bløde og skønne at have på. Og så er den brunlige nuance smuk og kan sættes sammen med mere, end man lige tror og giver lidt liv og farve til en grå dag.

 

Med et par Ylva strømpebukser i lækker uldkvalitet kan du glæde dig ekstra meget til alle de dage, du skal have kjole på. Alle strømpebukser fra Swedish Stockings har ekseptionelt god pasform med en bred elastik i den høje talje, der gør, at de bliver siddende og hverken glider ned eller ruller i kanten. Strømpebukser fra Swedish Stockings er desuden i en ypperlig kvalitet, som selvfølgelig kan løbe, hvis en negl eller andet spidst får revet i dem, men som udgangspunkt vil Swedish Stockings dårlig kvalitet af strømpebukser til livs og derfor er kvaliteten bare bedre end et par gængs strømpebukser. For nylig sneg et par strømpebukser fra Swedish Stockings sig også op i top 5 over verdens bedste strømper i New York Times. Det kan vi godt forstå, for de er bare gode og en drøm at have på!

 

Swedish Stockings – Ylva Wool Strømpebukser – Fishbone Mid Brown

 

Blød og behagelig linning

Flade sømme

100 % emissionsfri produktion

50% økologisk uld, 45% polyamid, 5% genanvendt elastan.

Alle strømpebukser fra Swedish Stockings er strikket på emissionsfri fabrik uden spild i Italien.

Swedish Stockings – et strømpebukse-mærke med høje ambitioner & visioner

 

Swedish Stockings har en beundringsværdig vision om at være verdens første cirkulære strømpebuksebrand. Det betyder, at de gerne vil være i stand til at producere et nyt par strømpebukser fra et gammelt par. De er ikke helt i mål endnu, men kigger idag på nye måder at producere strømpebukser på, forsker i nye materialer og produktionsmetoder og undersøger hvordan de kan blive et fuldt cirkulært brand.

 

Swedish Stockings bruger mulesingfri merinould fra Sydafrika. ulden er certificeret med Responsible Wool Standard RWS. Merinould giver lange, fine og bløde fibre. Ulden er ikke kun et lækkert at have på huden, men har også en række gode egenskaber. Eksempelvis at uld er antibakterielt og smudsafvisende. Ulden beskytter derudover mod både kulde og regn og er naturligt vandafvisende. Ud fra miljøaspekter er uld en rigtig god fiber at bruge, fordi det er et slidstærkt materiale og holder i mange år. Uld skal ikke vaskes i samme omfang som andre fibre, og det er ofte nok at hænge uld ud for at friske det op. Et andet godt aspekt ved uld er, at det er biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt.

Se alle strømpebukser fra Swedish Stockings her

Certifications: GRS, OEKO-TEX, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Italien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.