Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tais taske

1.100,00kr.

by Sandermann

1 på lager

Strikket taske med dip dye frynser i pastellilla. Lavet af SANDERMANNs eget SHROPMO garn, som består af dansk shropshire- og mohairuld, for et blødt resultat. SHROPMO garnet består af uld fra får, der lever ved Kjellerup, Jylland. Frynsedetaljerne er strikket og farvet for sig og syet på for hånd. Denne taske er et stykke unika lavet af resterne fra udviklingen af vores andre styles.

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Dette produkt strikkes i Sandermanns studio i Ikast

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.