Altid fri fragt og ubegrænset returret.

The slip dress check

1.750,00DKK

by ITEM Studio

Vælg størrelse: XSSML

Kjole i Italiensk uld fra det danske brand Item Studio. Kjolen kan bruges over en tynd strik eller skjorte og med bukser eller strømpebukser. Kjolen er løs i pasformen og kan vælges en størrelse mindre for et mere slim fit

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 98% uld 2% elastan

 

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Syet i Italien

Garment care

vask på skåne/uldprogram ved max 30 grader.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.