Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Thinking mu Garden Green Hera Sweater

600,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: SMLXL
Thinking mu Garden Green Hera Sweater

 

Thinking mu Garden Green Hera Sweater. Endnu en sweater fra Thinking mu, der er strikket i deres hjemby, Barcelona. I en flot grøn, har Thinking mu lagt endnu en skøn sweater til kollektionen, denne har stylenavnet Hera. I lækreste kvalitet med en dejlig lav turtleneck, så du kan få varme helt op til halsen.

 

Det er en klassisk sweater i et lidt kortere snit. Kraftig, dejlig kvalitet i en 100% ekstra fin uld, der er RWS-certificeret. Sæt en snip eller hele trøjen ned i bukser eller nederdel eller lad den sidde over. Begge dele ser godt ud og du får først og fremmest en dejlig farve og masser af behagelighed med Garden Green Hera Sweater. Selvfølgelig ansvarligt fremstillet. Det varmer altid lidt ekstra. Eller modsat – når man først har fået smag for slow fashion og en ansvarlig tøjproduktion, så får man næsten kuldegysninger, når tøjet ikke er det

 

 

Thinking mu Garden Green Hera Sweater:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% ekstra fin uld

Certificeringer: RWS-certificeret og fairtrade

Farve: Garden Green

Turtleneck med knap i corozo

Designet i Spanien (Barcelona), fremstillet i Barcelona

Vask: Håndvask

 

Synes du også, det er ved at blive koldt udenfor (og måske også snart indendøre) og kan du lide uld, så er denne sweater fra Thinking mu rigtig dejlig at ‘krybe i’ og få varmen i. Og så synes vi hos Langsamt, det er ekstra dejligt, når der også er lidt kulør på garderoben i den kolde og mørke tid. Den grønne lyser flot op og giver virkelig en skøn trøje.

 

Thinking mu er fra Barcelona og meget af deres tøj får de lavet uden for Spaniens grænser. Men deres Hera Sweater er sammen med meget af deres øvrige strik fremstillet i Barcelona. Af certificeret uld. Med den ekstra lille finesse for mærket, at du kan scanne den medfølgende QR-kode og lade dig oplyse om hele produktionskæden, CO2 aftryk, antal mennesker, der har været med til skabelsen af denne trøje mm. Ganske interessant at se, hvor mange og hvor meget det egentlig kræver for tøj at blive til.

 

Her finder du mere af vores skønne udvalg fra Thinking mu

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: RWS, Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

RWS

RWS (Responsible Wool Standard) er en certificering for tøj af uld. Certificeringen dækker over god dyrevelfærd fro fårene og at jorden fårene går på drives ansvarligt. Med RWS kan du også være sikker på at ulden er mulesing-fri. udover gode vilkår for jorden og dyrenen, sætter RWS også krav til ordentlige vilkår for de mennesker, der arbejder med dyrene. For at opnå certificeringen skal en professionel tredjepart reviderer hver fase i forsyningskæden.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.