Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Thinking mu Jumpsuit – Navy Corduroy Venus Jumpsuit

800,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL
Thinking mu Jumpsuit – Navy Corduroy Venus Jumpsuit

 

Thinking mu Jumpsuit – Navy Corduroy Venus Jumpsuit er en overall med straight cut ben. Venus Jumpsuit har 5 lommer og corozo knapper. Den er selvfølgelig i 100% Gots-certificeret økologisk bomuld. Og den bredriflede fløjl er ikke til at komme uden om, for kvaliteten er en dejlig bredriflet fløjl i en udsøgt lækker kvalitet. Har du en svaghed for bredriflet fløjl, så tag derfor et ekstra kig på dette par overalls. For måske er det snarere en overall end en jumpsuit, selvom det er det Thinking mu kalder den. Den er dejlige at have på og kan styles på mange måder. I en smuk mørk navy.

Det kan godt være, at der er noget 70’er over overalls og fløjl. Synes du også, at fløjl alligevel kan noget, så er Venus Jumpsuit fra Thinking mu i en virkelig dejlig kvalitet. Og den er blød og behagelig at have på. Benenes straight leg giver plads til at kunne bevæge sig i og smækken sidder behageligt. En overall, du snildt både kan have helt tynde bluser under og en lidt kraftigere bluse eller strik.

 

På billedet stylet med Flower Polo fra Kowtow

 

Thinking mu Jumpsuit – Navy Corduroy Venus Jumpsuit

 

Pasform: Straight cut

Materiale: 100% økologisk bomuld

Gots-certificeret og fairtrade

5 lommer – den ene på smækken

Corozo knapper i siderne og i smækken

Designet i Spanien, fremstillet i

Vask: 30º

 

Thinking mu er et spansk mærke, der har eksisteret siden 2008 (først under navnet Intrepida mu, opkaldt efter den ene ejers hund). Siden start har fokus ligget på en ansvarlig produktion med ansvarlige materialer, som feks. økologisk bomuld og hamp. De tænkte ikke over at kalde det bæredygtigt og økologisk tøj dengang, men det har det altid været! I 2008 var der nemlig ikke særlig meget snak om økologi & bæredygtighed i tøjbranchen – det var bare naturligt for dem. Faktisk et brændende ønske om at bidrage med en bedre og mere fair produktion i en verden af forurening og undertrykkelse, når det kommer til mode.

Grundet ovenstående finder du også en QR-kode i al Thinking mu tøj, så du kan spore tøjet og se dets aftryk. Endda hvor mange mennesker, der har arbejdet med det. Og hvor mange kilometers fragt, det har været på for at blive til dette par overalls. Sidstnævnte kan godt være ret så skræmmende, men dejligt, at Thinking mu gør det synligt, hvor meget det kræver og hvor mange, der egentlig er involverede i et enkelt stykke tøj!

Vil du se mere spansk, fair og økologisk tøj fra Barcelona, finder du her Thinking mu.

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.