Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Thinking mu Matilda Sweater Clay Red

600,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: SML
Thinking mu Matilda Sweater Clay Red

 

Thinking mu Matilda Sweater Clay Red – Uhh, bare sådan en mumset og lækker sweater lige til at putte sig i! Og så er farven også virkelig lækker i clay red – en rødbrun jordtone, der bare er skøn. Passer perfekt til gåture i rød-brune efterårsblade, der blæser om ørerne på en 🙂

 

Ellers er det en klassisk sweater, som Thinking mu har designet. Et flot, lidt løst design i ribstrik med en stor og dejlig rullekrave. Der er lidt mønster omkring brystet i ribstrikken. Matilda Sweater, som den hedder, er strikket i Barcelona, hvor også Thinking mu selv har adresse. Den er strikket i ekstra fin uld, der er RWS-certificeret. Blød, lækker og varm. Så hvis du går og fryser, så skynd dig – her er en trøje, du kan føle dig godt tilpas i på alle måder.

 

 

Thinking mu Matilda Sweater Clay Red:

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: 100% ekstra fin uld

Certificeringer: RWS-certificeret og fairtrade

Farve: Clay Red

Rullekrave

Ribstrik

Designet i Spanien (Barcelona), fremstillet i Barcelona

Vask: Håndvask

 

Jo, hos Langsamt holder vi rigtig meget af Thinking mu fra Barcelona af flere grunde: De oplagte er selvfølgelig kvalitet, håndværk, ansvarlig produktion i bæredygtige materialer. Masser af lækkert økologisk tøj. Og så er vi vilde med deres valg af farver, mønstre og prints. Og deres lidt mere sjove designs. Der sker noget, med andre ord, når mærket er Thinking mu.

 

En anden ting, Thinking mu har helt styr på, er fantastiske kvaliteter. Ikke kun ansvarlige og holdbare, men kvaliteter, der altid føles godt mod huden. Når det er uld, det gælder, så vælger Thinking mu også altid behagelige kvaliteter, der som al uld er åndbar, varmeregulerende og dejlig at have på. Glæd dig, hvis du får lyst til at prøve, enten via nettet eller i en af vores butikker i København og Roskilde.

 

Her finder du mere strik og andet dejligt tøj fra Thinking mu

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: RWS, Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

RWS

RWS (Responsible Wool Standard) er en certificering for tøj af uld. Certificeringen dækker over god dyrevelfærd fro fårene og at jorden fårene går på drives ansvarligt. Med RWS kan du også være sikker på at ulden er mulesing-fri. udover gode vilkår for jorden og dyrenen, sætter RWS også krav til ordentlige vilkår for de mennesker, der arbejder med dyrene. For at opnå certificeringen skal en professionel tredjepart reviderer hver fase i forsyningskæden.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.