Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Thinking mu Navy Cordoroy Marsha Skirt

675,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: 36384042
Thinking mu Navy Cordoroy Marsha Skirt

 

Thinking mu Navy Cordoroy Marsha Skirt er en klassisk nederdel i flot navy. Det er naturligvis en økologisk nederdel og Thinking mu har fundet det lækreste bredriflede fløjl at fremstille den i. En virkelig god kvalitet, der både er blød og behagelig at have på. Som nævnt en klassisk lidt kortere model med høj talje og 5 lommer. Nederdelen har desuden lynlås-lukning med knap og det er en økologisk nederdel i 100% økologisk og Gots-certificeret bomulds-fløjl.

Er du til lidt kortere nederdele og ikke mindst til lækker bredriflet fløjl, så er Thinking mu’s nederdel så klassisk i både farve og snit, at den altid vil være dejlig at have i garderoben. Den kan endda bruges året rundt, den er flot både til bare ben og tykke efterårsstrømpeben. Fra kollektionen af fair og økologisk tøj fra spanske Thinking mu.

 

Thinking mu Navy Cordoroy Marsha Skirt:

 

Pasform: Kort, high-rise model

Materiale: 100% økologisk bomuld

Gots-certificeret og fairtrade

5 lommer

Lynlås & corozo knap

Designet i Spanien, fremstillet i Indien

Vask: 30º

 

Hvis du beslutter dig for denne skønne bredriflede økologiske fløjlsnederdel fra Thinking mu, vil du se, at der er en QR-kode, som du kan scanne og få en masse info om nederdelen, dens aftryk på miljøet og vej gennem produktionen. Du vil bla se, at der er hele 32 personer, der har været involveret fra mark til nederdel. Og at den har rejst 10.856 km fra ‘vugge’ til Thinking mu’s lager. Det er på en måde lidt voldsomt at blive bekendt med, fordi det ikke er noget, vi normalt tænker over. Og Thinking mu gør det langt bedre kilometer-mæssigt end de fleste andre mærker.

Thinking mu vil med andre ord gerne være helt synlige og transparente omkring deres produktion af tøj. De er Gots-certificerede og fairtrade, hvilket betyder, at deres produktion på alle måder er bedre end fast fashion. Og forhåbentligt gør dig lidt gladere for dit Thinking mu tøj. Økologisk tøj altid i behagelige og særdeles gode kvaliteter.

Her finder du mere fair og økologisk tøj fra spanske Thinking mu

 

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.