Altid fri fragt og ubegrænset returret.

Thinking mu Pink Vichy Liliana Dress

975,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL
Thinking mu Pink Vichy Liliana Dress

 

Thinking mu Pink Vichy Liliana Dress er en smukt ternet kjole i lys pink og lysegrønne tern. Det er en økologisk kjole i 100% økologisk bomuld, der er Gots-certificeret. Og da det ikke kun er økologisk tøj, du finder hos Thinking mu, men også fair trade, gælder det selvfølgelig også denne kjole. Pink Vichy Liliana Dress er også en kjole i et kortere og løsere snit med fald ned over skørtet. Ikke at forglemme en lille turtleneck, der lukkes i nakken/ryggen. Og så har kjolen flot puf i ærmerne.

Vil du have lidt fine farver og tern i din efterårsgarderobe, så er det virkelig nogle fine nuancer, der er i Thinking mu’s Pink Vichy Liliana kjole. Du kan også glæde dig til, at kjolen er lavet i dobbelt lag, to tyndere og super bløde lag, det inderste ensfarvet i den grønne farve, der er tern i.

 

Thinking mu Pink Vichy Liliana Dress:

 

Pasform: Løst snit med fald

Materiale: 100% økologisk bomuld

Gots-certificeret og fairtrade

Vichy tern i lyserød og lysegrøn

Turtleneck

Lynlås i ryggen

Dobbelt lag: yderst tern, inderst grøn

Designet i Spanien, fremstillet i Indien

Vask: 30º

 

Thinking mu er et spansk mærke fra Barcelona, der udelukkende designer økologisk tøj i forskellige, lækre kvaliteter. Thinking mu kaldte måske ikke deres tøj bæredygtigt i starten (2008), fordi det ikke var noget, der rigtigt var snak om dengang. Men det har altid været kernen i deres designs og fremstilling, at det skulle gøre anderledes end fast fashion. Deres tøj er ansvarligt og fair produceret i økologiske tekstiler og de er selv bla Gots-certificerede.

For Thinking mu er det også vigtigt at være transparente omkring deres produktion og forbrug/aftryk på verden. Derfor kan du scanne den QR-kode, der er på al Thinking mu tøj og se dets vej fra mark til butik. Vandforbrug, CO2 mmm. Bla også hvor mange personer, der har været involveret i en enkelt kjole som denne, det har 32. Lidt sjovt at gå på opdagelse i og blive lidt klogere på, hvor langt tøj faktisk rejser og skifter hænder, før det ender hos os.

Vil du se mere fair og økologisk tøj fra Thinkin Mu? Så find Thinking mu her!

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.