Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking mu Rafflesia jumpsuit grøn bæk & bølge

1.125,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: SML

Økologisk jumpsuit fra Thinking mu, der i al sin enkelhed gør den nem at style til sommerdage og aftner

 

Thinking mu Rafflesia Jumpsuit grøn bæk & bølge. En god gammel kending, som vi elsker og som vi elsker at Thinking mu dette forår har lavet i en skøn økologisk bæk & bølge kvalitet. Virkelig flot kvalitet, der næsten ser lidt ternet ud i den ellers ensfarvede smukke grønne. Og så bare en vidunderlig buksedragt, der gør sommeren endnu mere herlig, hvis man er iført den. En super behagelig sommerjumpsuits, der også er dejlig at have i garderoben, fordi dens enkelhed gør den nem at style op og ned så den kan bruges til alt fra afslapning og ferie til hverdag, job og en festlig aften eller havefest. Enkel, feminin og super behagelig!

 

Thinking mu Rafflesia Jumpsuit grøn bæk & bølge:

 

Relaxed fit

Uden ærmer

Brede, stumpede ben

Markering af taljen

Skrålommer i siderne

Usynlig lynlås i siden

100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Designet i Barcelona, fremstillet i

Vask: 30°

Fairtrade & Gots-certificeret

 

Buksedragt eller jumpsuit, om du vil, i smukkeste mørke armygrønne og bæk og bølge. Brede tankstropper giver luft til armene. Fin rundet udskæring – og så er det dejligt, at der er hjælp at hente med en lynlås i den ene side, når man skal ud og ind af buksedragten, eller bare en tur på toilettet. En skøn ting er også de dejlige lommer og at det er en let taljeret jumpsuit. Benene har vidde og du får alt i alt en let, blød og sommerlig jumpsuit lige til at knuselske.

 

Thinking mu tager gerne gode designs med igen og igen og altid i ansvarlige materialer og fair produktion. Her Gots-certificeret økologisk bomuld

 

Thinking mu er et spansk mærke fra Barcelona, der egentlig altid har gang i en vild farvepalette og masser af mønstre og prints. Som du kan se dog ikke udelukkende, for Rafflesia jumpsuiten er her kommet i en roligere udgave i smuk grøn – lidt mønster er der så alligevel, men udelukkende i form af teksturen i stoffet: en lækker bæk & bølge. Vi er helt ærligt også fan af, at Thinking mu ofte bruger de samme modeller, for hvis man først har fundet en god pasform og fit, er det ærgerligt at kassere det.

Vi ved også, at flere af vores kunder kommer tilbage år efter år, fordi de har været så glade for en bestemt model og gerne vil have lidt variation og dermed en mere i en ny udgave. Lidt anderledes, som det bliver, når farven er en anden, og tekstur og mønster ligeså. Og uanset hvilken model, man vælger, så kan man jo heldigvis også være sikker på, at et hvilket som helst stykke Thinking mu tøj er fremstillet ordentligt. Denne buksedragt er fairtrade og Gots-certificeret, som mærket selv, der har flere gode og ansvarlige certificeringer i hus. Glæd dig til en skøn og dejlig jumpsuit!

 

Se mere fair og økologisk tøj til kvinder her fra Thinking mu

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.