Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu – Small Squares Ops knitted Sweater

1.120,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL
Striktrøje der lyser op i de grå måneder

Blød strik i 100% uld fra det Spanske slow Fashion brand Thinking Mu. Blusen hare et ternet jacquard mønster i kraftige farver. Brug sweateren sammen med et par bløde fløjlsbukser eller en nederdel der supplere farverne godt, eksempelvis lyserød eller navyblå.

Med en striktrøje i 100% uld holder du varmen godt og har en kvlitetsstrik der kan holde sig smuk i mange år. Sweateren er lavet i Barcelona og har måde RWS (Responsible Wool Standrad) og Fairtrade certificering. Disse to certificeringer sammen sikrer gode arbejdsforhold for mennekser, god dyrevelfærd for fårene.

 

Pasform: Regular fit

Materiale: 100% uld

 

Rund hals

Rib kant ved håndled, bund og krave

Hvis du ønsker swateren loose fit så vælg en str. større end du plejer

Vask i hånden eller på uldprogram og tør den liggende flat

Husk at uld meget sjældent behøver vask og kan nøjes med en luftning

 

Se hele udvalget fra Thinking Mu her

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: RWS, Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

RWS

Hvor er det lavet?

Barcelona

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.