Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking mu Thick Checks Norita Overshirt

1.120,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: SML
Thinking mu Thick Checks Norita Overshirt

 

Thinking mu Thick Checks Norita Overshirt. En super fed overshirt i de flotteste tern. Overshirt dækker over en slags skjortejakke, du både kan bruge som jakke eller skjorte eller som et farverigt og lidt mere oversized alternativ til en blazer. Norita, som denne hedder fra Thinking mu er selvfølgelig også i økologisk bomuld, for intet tøj fra Thinking mu’s hånd er skabt i miljø-u-venlige materialer. Hos Thinking mu er bæredygtighed og økologisk tøj nemlig en af grundpillerne – og så vil de også gerne vise, at økologisk tøj kan være sejt, cool, sjovt, tjekket og give kulør på tilværelsen. Det tror jeg godt, man kan sige at deres Norita Overshirt gør.

 

Er du på jagt efter en skjortejakke, et godt alternativ til en blazer eller en skøn overshirt og kan lidt tern og lidt farve, så er denne fantastiske sag et godt bud. Holdbar, slidstærk kvalitet, der er dejlig at have på. Sætter lidt liv i hverdagen og kan styles på mange forskellige måder.

 

 

Thinking mu Thick Checks Norita Overshirt:

 

Pasform: Straight fit

Materiale: 100% økologisk bomuld

Farve: Clay Red/Black

Gennemknappet

To brystlommer

Flip

Lange ærmer

Designet i Spanien, fremstillet i

Vask: 30º

 

Jo, Thinking mu skal nok bringe lidt farve til garderoben og i dette tilfælde også blende godt ind med flotte efterårsfarver og jul 🙂 En overshirt fra et mærke, der virkelig går op i at producere ordentligt og holdbart tøj, der kan bruges i mange år.

 

Thinking mu går også op i transparens, så en lidt sjov ting hos dem er, at der er en QR-kode på deres tøj, du kan scanne. Og så kan du se alt om produktet og produktionen og ikke mindst CO2 aftryk, vandforbrug mm. Også hvor mange, der har været om at fremstille et givent produkt. Til Norita overshirt har der eksempelvis været 32 mennesker om at lave den og den er gået gennem 5 forskellige virksomheder for at blive til.

 

Find mere af vores skønne bæredygtige & økologiske tøj fra Thinking mu her

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.