Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Visible Mending Workshop med Klimamusen d. 9/11

400,00kr.

Ikke på lager

Vi knuselsker strik, og vi ved at mange af jer gør det samme. Selvom en god striktrøje kan holde nærmest et helt liv, kan der opstå huller af mange års brug eller små ulykker. Vi synes dog ikke disse huller skal afslutte livet for dit favorit uldtøj.

Derfor er vi gået sammen med Anna @klimamusen om at lave et event, hvor vi ved hjælp af visible mending og broderi lapper huller i vores tøj.

Eventet afholdes i Langsamt på Dybbølsagde 66, Vesterbro onsdag d. 9. november kl. 18.30-21.00

Til eventet underviser vi i forskellige reparationsteknikker, hvor du lærer at lave dekorative lapninger af huller. De dekorative reparationer kaldes også visible mending og kan være med til ikke blot at forlænge levetiden, men også højne affektionsværdien for dit favorit tøj.

Udover undervisningen får du et fuldt broderikit, så du kan fortsætte derhjemme. I kittet er broderigarn i 3 forskellige farver, nåle og broderiramme og klimamusens hæfte ‘begynderguide til visible mending’.

Alle kan deltage uanset niveau, og bring gerne din hullede strik med.

Pris 400 kr.  inklusiv broderikit vin og snacks

OBS: Køb via. webshoppen, tæller som tilmelding. I tilfælde af aflysning refunderes beløbet.

Vi glæder os en dejlig aften med håndarbejde og hygge med jer.

Anna & Johanne

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.