Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Yogamii – Mudra Pants – Men – Dusty Olivie

699,00kr.

by Yogamii

Vælg størrelse: XSSMLXL

GOTS-certificerede Mudra-bukser er en af Yogamii’s mest vores mest populære modeller, og det er der en god grund til, for de er vanvittigt behagelige. Bukserne er utroligt behagelige og giver dig ingen følelse af ubegrænset bevægelsesfrihed og er fantastiske til træning såvel som til afslapning eller til hverdagsbrug. Pasformen er baggy, og for en mere tætsiddende pasform anbefaler vi, at du går en størrelse ned.

 

Pasform: Relaxed fit

Materiale: Materiale: 95% økologisk bomuld og 5% elastan.

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Yogamii's dygtige leverandører er placeret i Tirupur, Tamil Nadu i det sydlige Indien. Tirupur er internationalt anerkendt for sin miljøvenlige tekstilproduktion, herunder brugen af vedvarende energikilder såsom solcelleanlæg og vindmøller. Derudover har vores leverandører et stærkt fokus på ressourceoptimering og spildevandsbehandling, og man kan roligt sige, at de er blevet globale ledere inden for deres område. Yagamii har et langvarigt og venligt forhold til levarandørene, som de besøger et par gange om året.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer over 399 kr. i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.