Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Jungle Folk – Petra Sweater Light Blue

800,00kr.

by Jungle Folk

Vælg størrelse: XSSML
Turtleneck klassiker i smuk lyseblå farve

 

Turtleneck bluse i 100% ekstra fin merinould. Fra den klassiske basic til den elegante garderobe gør Petra Sweateren ethvert outfit til et blikfang. Detaljer som rullekrave, forskellige længder foran og bagpå samt en slids på begge sider gør forskellen. Den fine Merinould giver super god isolerende varme og fylder ikke så meget, så den er god at kombinere med en vest eller bruge under en kjole.

 

Materiale: 100% merinould

Pasform: Loose fit

Droppede skuldre

 

Høj rippet rullekrave

Slids på begge sider

Vask på Uldprogram 20 grader

 

 Syet i Braga, Portugal af Orfama*. Stoffet er lavet af 100% ekstra fin merinould fra Montagut Industries.

grundlæggeren Pauline Marie Treis er det kreative hoved bag brandet Jungle Folk. Rejser før og under hendes studier i International Relation i Genève bragte hende tættere på spørgsmål om bæredygtig udvikling, ansvarlig global handel og skønheden ved mangfoldighed, der findes i traditionelt håndværksarbejde i forskellige dele af vores verden. Efter sine studier besluttede hun at følge sin drøm om at fusionere sin passion for håndværk, kreativitet og kunst med et bæredygtigt og socialt projekt. Hun er nu for det meste baseret i Zürich, Schweiz og rejser stadig flere gange om året til Colombia og Peru for at udvikle og producere nye ideer og designs.

 

Se hele udvalget fra Jungle Folk her

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Hvor er det lavet?

Syet i Braga, Portugal af Orfama*. Stoffet er lavet af 100% ekstra fin merinould fra Montagut Industries.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.