Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Armedangels

Tyske ARMEDANGELS er et godt bevis på, at bæredygtigt tøj i dag er langt mere end basistøj i sort og grå. Det er cool, fair og økologisk tøj, der er dejligt ukompliceret og til at gå til. ARMEDANGELS har et lækkert udvalg af smukke, printede kjoler, farverig strik og hverdagstøj med elegante detaljer. Uanset hvilken stil du kan lide, er der god mulighed for at finde nye garderobefavoritter blandt de mange spændende styles. Og så er alt fra det tyske mærke, fremstillet under ansvarlige forhold og i miljøvenlige materialer af høj kvalitet. Certificeret med bla Gots og Peta. Se med her:

Armedangels: Fair & økologisk tøj til byliv og landliv

Skal du i byen, ud og trave i naturen eller bare hænge ud og slappe af derhjemme? Det hele er muligt med ARMEDANGELS. Med rødder i Köln, der dog er en millionby, har de fokus på behageligt tøj til en hverdag i byen med arbejdsliv, familieliv, inde- som udeliv og byliv. ARMEDANGELS tøj er dog så behageligt, at det også er en fornøjelse i naturen og til at hænge ud i.

Uanset hvad, har ARMEDANGELS en stor passion for at skabe ansvarlig & fair mode. Deres motto er: ‘We make fashion. Eco & Fair’. Armedangels ser helt klart sig selv som et modemærke, der ikke går på kompromis med natur og menneske i deres produktion og dermed gør det bedre end den konventionelle modebranche. For det står heldigvis ikke skrevet i stjernerne at modebranchen og tøjproduktion er lig med udnyttelse af natur og mennesker. Og Armedangels har set mange stjerneskud og fremstillet lige så mange, der både er øko og fair. Og giver et ekstra skud tøj- & garderobeglæde. Armedangels tror på Fair Fashion fremfor Fast Fashion. Og tøj med såkaldt low impact på vores natur. Faktisk brænder de for det. Så meget, at de ikke har lavet andet siden 2007, hvor mærket blev til.

Gennemtænkte designs og bløde kvalitetsmaterialer

ARMEDANGELS anvender en bred vifte af gode kvalitetsmaterialer, heriblandt TENCEL™, ECOVERO™, hør samt GOTS-certificeret økologisk bomuld. Resultatet er bløde, komfortable styles, som man får lyst til at have på igen og igen. De enkelte styles kan kombineres på mange måder og styles til både hverdag og fest, og det er skønt at vide, at tøjet fra ARMEDANGELS er gennemcertificeret med blandt andet GOTS, Fairtrade og PETA. Det giver tryghed for hele processen fra materialevalg til færdigproduceret produkt.

Armedangels tøj til kvinder med en legende tilgang til mode

ARMEDANGELS designer både til herre og dame og hos Langsamt finder du deres kollektioner til kvinder. ARMEDANGELS er masser af blødt økologisk basistøj. Men der er også tøj skabt til dig, der tør at skille dig ud fra mængden. Festtøj og arbejdstøj. Tøjet er spækket med de mest fantastiske farver og mønstre, der giver et smil på læben og uden tvivl bemærkes af forbipasserende på din vej. Du kan skabe mange forskellige looks med det farverige tøj fra ARMEDANGELS og virkelig vise din personlighed frem gennem den måde, du klæder dig på. Har du ikke allerede fundet dine foretrukne styles fra ARMEDANGELS, håber vi, at du vil gå på opdagelse her og falde lige så meget for det bæredygtige tyske mærke, som vi selv er her hos Langsamt. Der er en helt særlig livsglæde og passion over ARMEDANGELS’ arbejde med mode, og den skinner tydeligt igennem i hvert et item, du finder her i udvalget.

Det skal lige siges, at ARMEDANGELS også har rigtig meget strik i kollektionen og rigtig meget lækker strik i moderne styles. De er oprindeligt et vegansk mærke med vegansk certificering (Peta) på rigtig meget af deres tøj og mange af deres trøjer og cardigans er også strikket i bomuld. Der har dog også sneget sig flere lækre uldkvaliteter ind i deres strik, som både giver lidt mere varme om vinteren og som jo bare er et must for dem af os, der elsker uld og ikke kan få nok af det 🙂

Du finder ARMEDANGELS både online i webshoppen samt i vores fysiske butikker i Roskilde og København.