Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Armor Lux

Armor lux blev grundlagt i 1938 ud fra et ønske om at skabe tøj af højeste og bedste kvalitet. I dag er det franske mærke især kendt for sine klassiske sømandsstriber. Langsamts udvalg er Armor lux dame tøj: Bluser og kjoler i klassiske sømandsstriber. Du finder også enkelte ensfarvede bluser og pullovers. Alt i bløde, dejlige, kraftige og holdbare kvaliteter i Fairtrade bomuld og Gots-certificeret økologisk bomuld. Faktisk ualmindeligt lækre kvaliteter, man ikke kan lade være med at glæde sig over. Også over, at de aldrig går af mode. Fairtrade og økologisk tøj som man altid har det godt i, hvis man er til sømandsstriber a la Bretagne, hvor mærket har adresse og alt Armor-lux tøj fremstilles.

Sømandsbluser og andet godt i højeste kvalitet og højeste certificerede standarder fra franske Armor lux

Bretagne danner rammerne for Armor lux, så der er ikke noget at sige til, at det lige præcis er sømandsstriber og sømandsblusen, der er blevet signatur-designs hos Armor-lux. Der er unægteligt et maritimt islæt over stort set alle Armor-lux bluser og kjoler mm. En stor kærlighed til havet har også givet mærket navn: Armor-lux skal nemlig ikke findes i det franske og der er ingen stavefejl i forhold til at armor, selvom du måske tænker, der skulle have stået amour (elskede) eller armour (rustning). Nej, navnet kommer fra latin: Armor: Havet og lux: lys. Ja, gammel kærlighed (her til havet) ruster aldrig 🙂  Og derfor har Armor Lux nu eksisteret i mere end 80 år med sine skønne sømandsstriber og maritime univers.

Hvis du savner en klassisk stribet bluse, der giver tøjglæde og måske endda går hen og bliver en garderobefavorit, så kan du roligt kaste dig ud i en Armor lux bluse. Blød og dejlig kvalitet, der holder til uendelig meget slid og mange, mange års brug – også selvom det bliver blusen, du tager på igen og igen. Kvaliteten er nemlig på plads hos Armor lux. Og det er med til at danne basis for tøjglæde hos os. Bla derfor finder du mærket på vores hylder. Armor-lux tøj til kvinder. Faktisk har Amor-lux tøj til hele familien, hos Langsamt finder du pt bare Armor lux dame.

Armor lux er fairtrade og Gots-certificeret økologisk tøj i kvaliteter, man bliver ved med at elske

En ting, vi ikke kan lade være med at elske ved et mærke ud over deres designs, holdbarhed og naturlige kvalitetsmaterialer er naturligvis certificeringer. Det er dejligt, når et mærke tager sit ansvar alvorligt og du finder så mange certificeringer og udmærkelser og priser hos Armor lux, at det vil fylde flere sider at nævne dem alle her. Mest kendt i Danmark og måske også vigtigst er Max Havelaar Fairtrade-certificeringen, som de fik i 2005. For bomulden vokser ikke i Frankrig og så er det dejligt at vide, at den kommer fra fair og ordentlige forhold uanset hvor i verden, den er dyrket. Hvor bønderne får en ordentlig pris og der ikke er noget med at drive rovdrift på bomuldsbønder eller natur. Amor lux er også Gots-certificeret, en garanti for økologi gennem hele produktionen. De har været Gots-certificerede siden 2008. Siden 2005 har de også haft STANDARD 100 certification from OEKO-TEX®, der garanterer, at deres tøj er fri for skadelig kemi. Vil du se alle deres certificeringer, finder du dem på deres egen hjemmeside.

Tag et kig på de lækre sømandsstribede bluser online eller kom forbi i Roskilde eller på Vesterbro, hvor du kan mærke og måske forelske dig i de bløde striber og dejlige etisk forsvarlige og økologiske tøj fra Bretagne.