Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Basic Apparel

Basic Apparel er et dansk mærke, der er Gots-certificeret. Derfor er det økologisk tøj, du finder i deres kollektioner. Mest til basisgarderoben og altid i bløde, økologiske kvaliteter. Basic Apparel har også tøj i andre ansvarlige materialer: ansvarlig uld og tencel er nogen af dem. Basic Apparel har en vision om at skabe basistøj i enkle, minimalistiske, stilrene og alligevel moderigtige designs, du har lyst til at tage på igen og igen. Favoritter som let kan matches med stort set alt dit andet tøj og som er vidunderlige at have på til hverdag – men også kan styles til fest.

Økologisk tøj & mode til kvinder – ansvarligt fremstillet basistøj fra Basic Apparel

Basic Apparel – ja tag bare navnet, så ved du, hvad du får hos det danske mærke. Basistøj. Og det kan lyde nok så kedeligt, men tag et kig på det bløde og dejlige tøj fra mærket, så ved du, at det ikke er det. Kom forbi og mærk i vores butikker. Tøj til basisbrug kan nemlig godt have små delikate detaljer, fine striber, hulmønster eller andet godt – ud over bløde kvaliteter, der gør det til noget af yndlingstøjet. Basic Apparels tøj er som nævnt også fremstillet fair og ordentligt. Nogle ville kalde det bæredygtigt tøj, for materialerne er økologisk bomuld, tencel, ansvarlig uld mm. Men bæredygtigt tøj er en term, vi er forsigtige med at bruge hos Langsamt, da der skal mere til for at en produktion går i plus for vores natur. Så hellere termen ansvarligt fremstillet tøj eller Slow Fashion fairly made. Basic Apparel selv kalder deres tøj for en del af Low Impact bevægelsen, der naturligvis stiler mod en bevidst tilgang til tøj og mode. En bevidsthed om, hvad det egentlig kræver af ressourcer for at fremstille tøj og hvilke omkostninger det har, for natur og menneske.

Low Impact betyder dermed for Basic Apparel, at de nøje overvejer både produktions-processer og ressourcer. Og derfor vælger materialer, der er mere miljøvenlige at fremstille end ‘konventionel mode’. Feks økologisk bomuld fremfor konventionel, tencel fremfor viskose mm. (For økologisk bomuld gælder det, at der bruges langt mindre vand og ingen pesticider. For tencel, at det fremstilles af FSC-certificeret træ i lukket kredsløb uden udledning af skidt kemi i naturen). Genanvendte materialer fremfor nye mm. Low Impact betyder også, at dit tøj skal være i en ordentlig kvalitet, så det kan holde til mest mulig brug og glæde. For Basic Apparel tøj betyder det også, at det primært er basismodeller, der altid kan bruges. Tøj, der kan bruges på kryds og tværs i garderoben og af garderoben. Altså også let blendes ind med tøj fra andre mærker.

Find økologiske kjoler, bløde bukser og basistoppe mm fra Basic Apparel

Hos Langsamt finder du alt fra økologiske kjoler, økologisk strik, skønne bukser og de blødeste, økologiske toppe og bluser, der nemt glider ind i garderoben med masser af velbehag. Vi udvælger nøje de styles hos Basic Apparel, som vi synes, er de mest oplagte garderobefavoritter og som vi synes har potentiale til at blive brugt i lang tid. Når du vælger økologisk tøj i bomuld fra Basic Apparel, er det Gots-certiciferet, som brandet selv. Måske bla en af de ting, der slog benene væk under samtlige løver, da Basic Apparel for nogle år siden var i Løvens Hule og gik derfra med en stor investering. Dermed har Basic Apparel kunnet lægge endnu flere kræfter i at producere ansvarligt tøj og omlægge de dele af deres kollektion, der var i mindre ansvarlige materialer. Så alt, hvad du finder hos dem i dag, kan du tage på med god samvittighed.

Hvem er Basic Apparel?

Basic Apparel er et dansk brand grundlagt i 2013 ud fra den grundtanke, at verden ikke har brug for mere tøj, men bedre tøj – altså tøj, der kan holde til at blive brugt i årevis, og som er så tidløst, men stadig stilfuldt, at du har lyst til at bære det igen og igen. Samtidig er det tøj, hvor der er tænkt bæredygtighed ind i hele processen fra idé til færdigt produkt. Fremtiden er grøn, og Basic Apparel brænder for low impact fashion, hvor tøjet ikke bare kasseres efter en enkelt sæson.

 

Inspireret af naturen

Basic Apparel er inspireret af naturens farver og vælger ligeledes så naturlige materialer som overhovedet muligt til produktion af deres mange flotte styles. Materialer som GOTS-certificeret, økologisk bomuld, tencel og genanvendt polyester er i fokus, og tøjet fra Basic Apparel er ganske enkelt skønt at have på. Komforten er i top takket være både materialer og en gennemtænkt pasform, og de forskellige styles er lette at sætte sammen med hinanden eller bruge i kombination med det tøj, du allerede har hjemme i klædeskabet.

 

Produceret under ordnede forhold i Tyrkiet

Tøjet fra Basic Apparel er naturligvis ikke produceret hvor som helst. Efter nøje overvejelser har Basic Apparel valgt, at de fleste produkter produceres på en række udvalgte familieejede fabrikker i Tyrkiet. Dels for at mindske virksomhedens CO2-aftryk og dels for at kunne sikre ordnede forhold til arbejderne på fabrikkerne, der har dokumentation for sikre og fair arbejdsforhold.

 

Lækkert basistøj til alle sæsoner

Selvom der løbende tilføjes nye kollektioner hos Basic Apparel i takt med, at sæsonerne skifter, er det absolut ikke ensbetydende med, at tøj fra Basic Apparel går af mode. Tværtimod. De elegante basisstyles bliver ved at være aktuelle sæson efter sæson, og det er kun spændende at kunne bruge dem på nye måder, når en ny årstid banker på.

Med mindre udskiftning i din garderobe bliver du ofte tvunget til at tænke mere kreativt og ud af boksen og til at bruge dit tøj på nye måder. Det er en sund øvelse at finde ud af, at du egentlig ikke behøver mere tøj, men i stedet bedre tøj, der kan bruges på flere måder, end du måske lige tænker ved første øjekast. Hvem ved, måske du finder frem til helt nye favoritoutfits, når du eksperimenterer med anderledes sammensætninger, og pludselig kan det næsten føles som at have været ude at shoppe og have fået en masse nyt – blot med den store forskel, at alt tøjet hænger i dit klædeskab i forvejen.

 

Forkæl dig selv med det bedste fra Basic Apparel

Basic Apparel er et brand, du ganske enkelt ikke kan komme udenom, hvis du går op i bæredygtig mode og søger nyt basistøj til garderoben. Det bedste ved det hele er næsten, at tøjet fra Basic Apparel er til at betale, og at du således kommer rigtig langt for pengene. Basic Apparel forhandles kun af få, udvalgte webshops, og vi er utroligt stolte af at være forhandler af mange af de populære styles fra Basic Apparel. Find dine foretrukne styles her, og glæd dig til at tage dem i brug inden længe – vi tør næsten godt at garantere dig, at du vil blive lige så vild med Basic Apparel, som vi selv er.