Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Dinadi

Dinadi er et social bæredygtigt strikkeinitiativ drevet af Preston og Mirjam. Preston og Mirjam har siden 2012 boet i Nepal og brænder for at fortælle historierne bag deres produktion – med alt strik følger derfor en lille hilsen fra strikkeren bag. Dinadis kollektioner består af huer, halstørklæder og vanter i blød merinould, i enkelt design med rolige farver. Du finder også en kjole eller to og dejlige nederdele. Alt sammen strikket i den blødeste uld i holdbar og god kvalitet, der giver dig tøj, der kan holde i flere år. Selvfølgelig ansvarligt fremstillet. Dinadi har deres eget socialt bæredygtige program med uddannelse, pensionsopsparing og betalt læge.

Dinadi – ualmindelig lækker uld, huer, kjoler, nederdele, veste mm hos Langsamt

Hos Langsamt er vi vilde med Dinadi af flere grunde: Vi elsker uld og hos Dinadi finder du udelukkende de absolut bedste og blødeste kvaliteter, der næsten føles som en lise for sjælen. Tøj, der smelter om huden på dig. Dinadi uld og Dinadi tøj til kvinder er i hvert fald en kæmpe fornøjelse at have på. Skønne bløde strikprodukter i den dejligste uld, der giver kjoler, veste, huer og tørklæder mm i en fantastisk kvalitet. Lige til at knuselske og så lidt til, fordi den bagvedliggende vision og hensigt med mærket er ordentlige, fair forhold, der giver glade strikkere. Det mærkes, når man har Dinadi tøj på og giver ekstra glæde for alle, der har et stykke Dinadi tøj i garderoben. Garderobe-favoritter i høj kvalitet, der holder år efter år.

Dinadi – en helt igennem fair og socialøkonomisk produktion i Nepal

Hos Langsamt er vi også så absolut vilde med, at Dinadis produktion er helt og aldeles fair og socialøkonomisk. Dinadi startede nemlig med udgangspunkt i det svensk-canadiske pars og indehaveres vision om en socialøkonomisk virksomhed med en positiv indflydelse på arbejds- & levevilkår i Nepal, hvor de selv var bosat. Og stadig bor. Da strik allerede var et velkendt håndværk i Nepal, var det nærliggende at bygge en virksomhed op omkring strik og derfor så Dinadi dagens lys. Hvis du vægter social bæredygtighed højt, er Dinadi et brand, hvor du virkelig kan være med til at gøre en positiv forskel. Og i den forstand er Dinadi tøj bæredygtigt tøj for dem, der laver det. Alt strik fra Dinadi kommer med en lille signatur fra personen der har strikket tøjet, og på Dinadis hjemmeside kan du læse om alle Dinadis medarbejdere og de trygge rammer, Dinadi skaber for deres ansatte med en løn, der ligger over levelønnen i Nepal. Pensionsopsparing, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider, uddannelse – også til de ansattes børn er også en del af Dinadi. Glæd dig til lækker strik i uld, der er mulesing fri fra Dinadi.