Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Engel

Engel eller Engel Natur er et tysk mærke med basistøj i det blødeste økologiske uld og uld/silke. Uldbluserne fra engel er klassiske både i farve og snit. Vidunderlige både som bluser og undertøj. Engel Natur har fokus på gode forhold for dyr og mennesker i produktionen, og ulden holder sig pæn år efter år. Kan nærmest holde i evigheder. Engel skaber også økologisk basistøj i certificeret økologisk bomuld. Bløde og dejlige klassikere – Engel uld og Engel tøj til kvinder i udsøgte kvaliteter og basismodeller. Find Engel Natur Dame og et ganske lille Engel Herre udvalg hos Langsamt.

Engel Natur og Langsamts Engel Natur Dame er økologisk uldtøj & økologisk bomuldstøj i høj kvalitet

Engel Natur, som mærket i virkeligheden hedder, af mange blot kaldet Engel er et tysk kvalitetsmærke, der har eksisteret i mere end 85 år. Det alene siger en del om Engels kvalitet. Specielt med tanke på, at det er enkelt og klassisk basistøj i økologisk uld – ofte iblandet silke – og økologisk bomuld, Engel designer. Der er ingen fancy, flashy detaljer og fast fashion over Engel Natur tøj og Engel uld. Til gengæld får du garderobefavoritter, der holder for evigt. Det eneste, der kan komme i vejen for det (i hvert fald uldtøjet) er møl, der nemlig også har smag for kvalitet, så pas godt på dit tøj og opbevar det møl-frit. Så holder dit Engel tøj i mange år. Og husk, at Engel uld lige som andre uldprodukter ikke behøver vask så ofte som andre tekstiler, men er selvrensende i luft, kulde og fugt.

Find Engel uld og andre Engel klassikere i rene naturmaterialer. Masser af skønt økologisk tøj til kvinder fra Engel her

Engel tøj kvalificerer sig også ved at være fremstillet i 100% naturlige materialer som uld, silke og bomuld. Selvfølgelig økologisk og certificeret. Engel Natur er bla GOTS-certificeret. Og IVN BEST certificeret, som nu nok er en certificering, der ikke er så kendt herhjemme. Den er ellers på højde med Gots – faktisk højere, når det kommer til den rene økologiske kvalitet, for hos Gots skal minimum 70% i et produkt være økologisk & naturligt, hos IVN BEST skal 100%!!! Med andre ord end ikke i sytråden, må der være syntetiske materialer. Tjek bla deres serie af undertøj i økologisk bomuld, hvor det hele er IVN BEST-certificeret.

Engels produktion foregår ved hjælp af sol- og vandenergi. Hos Engel har det altid været naturligt med økologi og at behandle andre og verden ordentligt. Faktisk længe før de fleste andre har fået øjnene op for det. Engel har naturligvis også fokus på det socialansvarlige aspekt og har derfor deres produktion i Tyskland. Skulle du mangle bluser, t-shirts, cardigans, leggings eller undertøj i de allerbedste kvaliteter, der alle er bløde og behagelige at have på, så finder du det hos Engel. Engel uld og Engel tøj til kvinder i fantastiske kvaliteter. Trygt, økologisk og rent. Grundigt, omhyggeligt og anstændigt fremstillet. Naturlig økologisk kvalitet 🙂

Engel Natur Dame på hylderne hos Langsamt

Hvis du allerede har kigget lidt på udvalget fra Engel her på siden eller i en af vores butikker, har du nok opdaget, at det er Engel tøj til kvinder, vi byder på, altså kollektionen Engel Natur Dame. Men der har sneget sig en enkelt, klassisk langærmet bluse i økologisk uld/silke fra Engel Herre ind – og hvem ved, måske bliver udvalget til herre udvidet. Send os gerne ønsker, hvis I har.