Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Grobund

Grobund er fine, feminine og dejlige designs i skønne økologiske tekstiler. Altid ualmindeligt bløde og dejlige. For det meste i økologisk bomuld, hvadenten det er strik, vævede eller jersey-kvaliteter. Ukomplicerede designs og så alligevel med detaljer, som æstetikeren kan nyde. Etisk forsvarlig produktion, da både Grobund og deres økologiske tøj er Gots-certificeret. Indtil videre blot et lille udvalg af strik og kjoler. Men det er værd at tage et kig på og der kommer mere!

Grobund – økologisk tøj vokset ud af den jyske mulds dejlige kvinder

Grobund er historien om to søstre i Jylland, Katrine og Mette. To søstre, der har taget en beslutning om at ændre på modebilledet og fast fashion, hvor udnyttelse af både moder jord og menneske er daglig kost. I stedet har de skabt et alternativ til den konventionelle mode, nemlig deres eget mærke Grobund, der udelukkende består af ansvarligt produceret tøj også kaldet slow fashion.

Hverdagstøj i høj kvalitet og bløde naturlige materialer

Hos Grobund finder du således hverdagstøj i høj kvalitet. Grobund anvender altid bløde naturlige materialer – primært GOTS-certificeret økologisk bomuld – og med Grobund tøj får du basistøj, du nemt kan kombinere med resten af garderoben. Det kan vi lide og vi kan lide de to passionerede søstre bag Grobund. Hos Langsamt synes vi, det er ualmindelig dejligt også med mindre mærker som Grobund, der gør en kæmpe forskel og holder ved, selvom modeverdenen ikke er en nem verden at befinde sig i, når man prøver at gøre tingene anderledes. Og bedre. Grobund arbejder ærligt og reelt for at forbedre tøjproduktionen og lægger endda en ekstra portion kærlighed i – også i deres designs.

Find skønne økologiske kjoler og bluser i lækker økologisk strik. Og mon ikke, der kommer lidt mere på Langsamts hylder? Vi er i hvert fald ganske betagede af de mange fine stykker tøj hos Grobund og er du det også, vil du snart finde mere på hylderne hos Langsamt. Grobund online og i butikkerne på Vesterbro og i Roskilde.