Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Gudrun & Gudrun

Gudrun & Gudrun er et færøsk strik-mærke, der er værd at kende. De har nemlig kollektionen fuld af enestående designs. I enestående kvalitet! Strikket i de lækreste, blødeste garner, der virkelig er kvalivare. Bla økologisk uld og alpaka. Det færøske mærke har stærke holdninger til modeverdenen, som den er nu med ulighed og dårlige forhold. Det gør de op med og sørger i stedet for en ansvarlig produktion og holdbare designs hele vejen igennem. Slow fashion med low impact. Og måske nok også en god og livsbekræftende portion vildskab. Velkommen til Gudrun & Gudrun.

Livsbekræftende vildskab, kvalitet og farverig strik fra færøske Gudrun & Gudrun

De to x Gudrun (jo, indehaverne er faktisk to kvinder med samme navn) vil tilbage til gamle dyder, godt håndværk og kvalitet. Det kan lyde kedeligt, men er det bestemt ikke hos det færøske mærke, der laver farverige og unikke designs. Har du ikke samme strikke-gener som Lærke Bagger, så fortvivl ikke: Gudrun & Gudrun giver dig sweatre, trøjer, bluser, kjoler, frakker, jakker mm i de lækreste kvaliteter med knald på farverne. Med vilde designs. Modige designs, hvor tekstiler og ikke mindst forskellige uldkvaliteter ses på helt nye måder. Tøj, der giver masser af tøjglæde i mange år og gør efterår og vinter til favorit-årstiderne, fordi man så kan trække i en vanvittig lækker Gudrun & Gudrun strik. Heldigvis kan noget af deres tøj bruges hele året rundt, måske du lader dig forføre af en silkekjole med stropper i mohair?

Gudrun & Gudrun giver plads til masser af tøjforelskelser

Der er nok at forelske sig i hos Gudrun & Gudrun, der både giver dig bløde kvaliteter, du ikke kan få af igen og designs for den æstetiske sans og det kræsne øje. Og når etikken nu spiller med og du får kvalitet for alle pengene, så er der ikke andet end at glæde sig. Til du også bliver den stolte og glade ejer af noget strikket vildskab eller basistøj fra Gudrun & Gudrun. Er der noget, vi ikke har på hylderne, bestiller vi gerne hjem, så sig til. Find Gudrun Gudrun online eller kom ind og mærk og prøv i Roskilde eller på Vesterbro. Vi elsker at dele vores kærlighed til det færøske mærke og generelt til uld og strik!