Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

the brand

Hanro

Hanro er et undertøjsmærke fra Østrig (oprindeligt Schweiz), der står for undertøj til damer i ekseptionel kvalitet. Faktisk undertøj, loungewear, nattøj mm til både kvinder og mænd, men her finder du Hanros top lækre undertøj til kvinder. I højeste kvalitet af naturlige materialer som bomuld, tencel og modal – det er nogle af Hanros standarder. Med produktionen i EU og mottoet Sustainable at Heart arbejder Hanro konstant for at fremstille deres produkter så miljøvenligt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder også, at der er brugt den højeste kvalitet af bomuld – og at den ikke altid er økologisk. Alligevel arbejder Hanro respektfyldt og transparent og for at skabe langvarig glæde for dig, alle ansatte og vores planet.

Hanro undertøj til dame i ypperste kvalitet

Hanro er et mærke med så megen ekspertise og kvalitet inden for både dameundertøj og herreundertøj mm, at det ikke er til at stå for, hvis man har sans for kvalitet og tillægger det betydning for sit tøj. Det mener vi, vi gør hos Langsamt og at alt vores tøj har høj kvalitet. Og hos Hanro finder du vitterligt toppe, bh’er, trusser mm i kvaliteter, der holder i mange år og derfor spreder glæde for ejeren i den tilsvarende årelange periode. Det synes Hanro selv er et validt og bæredygtigt aspekt af en produktion og det er vi i og for sig enige i.

Hanro undertøj i naturlige, bløde og lækre naturmaterialer, bla mikromodal & bomuld

Kvalitet er vigtigt! Helt enig – selvom vi selvfølgelig kunne ønske os økologisk bomuld i stedet for konventionel bomuld i det Hanro undertøj, der ikke er økologisk. Samtidig kan vi dog også glæde os over den ekseptionelt høje kvalitet, som Hanro undertøj har og dermed det lange og nydelsesfulde liv, det giver. Over en bestemt Hanro top, undertrøje eller trusser. Og en garderobe, hvor du kan nøjes med få styk i stedet for mange. Hanro arbejder nemlig meget med bomuld – en stor del af deres kollektion er i økologisk bomuld og den, der ikke er, er i bomuld valgt med omhu blandt den allerbedste i verden. Ud fra kvaliteten. Med ekstra lange fibre, der både giver den ekseptionelt bløde kvalitet, som Hanro er kendt for og den ekstra kvalitet og holdbarhed. Bla Giza bomuld, Pima bomuld og Sea Island bomuld.

Nogle af de lækre Hanro toppe med spaghetti-stropper og tanktoppe, du finder hos Langsamt er i mikromodal fra Lenzing i Østrig. Blødere end blødest og fremstillet af træcellulose i lukket kredsløb med lavt forbrug af vand og elektricitet. Smidigt, åndbart og altid vidunderligt at have på – noget, du næsten ikke mærker, du har på.

Stop op og mærk blødheden, fald i staver og nyd den bløde og gode kvalitet fra Hanro – fremstillet i EU

Hanro vægter en respektfuld produktion højt og får alt deres tøj fremstillet i EU. Det meste (ca. 80%) hjemme i Østrig på egen fabrik, hvor de også selv fremstiller deres bomuldsstof. Resten i Portugal og Ungarn. Vi byder velkommen til en verden af blødhed og lækkerhed og en lyst til ikke at gå på kompromis med kvalitet. Den formindskes i hvert fald kraftigt, når først man har prøvet undertøj, nattøj, loungewear mm fra Hanro. Hos Langsamt finder du undertøj til dame fra Hanro, men hvem ved, måske finder også noget til mand vej til butikken.